To je to što me zanima!

Chris Smalling se onesvijestio na ljetovanju i cijeli se razbio

Postoje razna nagađanja što mu se zapravo dogodilo, a na Twitteru je najzastupljenija teorija kako se ozlijedio surfajući na Baliju, dok je klub objavio kako je pao jer mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Fotografija standardnog stopera Engleske i Manchester Uniteda Chrisa Smallinga (26) kako ozlijeđen i zamotane glave leži na bolničkom krevetu obišla je svijet. 

Postoje razna nagađanja što mu se zapravo dogodilo, a na Twitteru je najzastupljenija teorija kako se ozlijedio surfajući na Baliju gdje se odmara u društvu djevojke Sam Cooke poslije ispadanja Engleske s Eura.

Uz to, nagađalo se da je pao u kupaonici ili da ga je ujela neka riba ili meduza, no Manchester United je objavio kako ništa od toga nije istina.

- Chris je imao trovanje hranom nakon čega se onesvijestio i srušio. Hitno je prevezen u bolnicu i sada se osjeća dobro - objavio je Manchester United priopćenje.

Bilo kako bilo, njegovog novog trenera Josea Mourinha ova vijest neće razveseliti, budući da se radi o važnom čovjeku obrane 'crvenih vragova'.

Zamotane ruke i glave, Chris je potpisivao autograme navijačima što je samo dokaz da mu se zdravstveno stanje očito popravlja...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • --- DAVOR --- 04.07.2016.

    Čuo da je pala vlada u Hrvatskoj pa pao i on.

  • zaboljesutta 04.07.2016.

    Nakon dolaska mikhitaryana mislim da je smalling izgubio mjesto u momcadi tako da je svejedno dal je ozljeden ili ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare