To je to što me zanima!

Mourinho čuva svoje interese: Pazite mi Modrića i štedite ga

Jose Mourinho je sa Štimcem u Zagrebu prijateljski pročavrljao, ali i uputio mu zahtjev, a to je da štedi Luku kroz kvalifikacije da mu se ne vrati umoran u Real
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida, ali od nedavno i novi trener Luke Modrića, Jose Mourinho pratio je s maksimirskih tribina ogled kvalifikacija za SP između Hrvatske i Makedonije. No portugalski stručnjak u Zagreb nije stigao samo kako bi uživao u nogometu. 'Special One' je pristigao na Maksimir kako bi zaštitio svoje interese, u ovom slučaju, Luku Modrića.

Trener Reala brine se kako bi izbornik Štimac mogao previše opteretiti Luku Modrića tokom kvalifikacija zbog čega bi se igrač u sastav Reala mogao vratiti umoran i iscrpljen, a takav ne bi mogao pomoći suigračima u Primeri.

Mourinho je za svog posjeta reprezentativcima navodno ozbiljno porazgovarao s Igorom Štimcem i napomenuo  mu kako mora čuvati Luku. Real je očito mnogo uložio na Luku, i pritom ne samo u financijskom smislu, već i igrački i planira se osloniti na njega u obrani naslova španjolskog prvaka. Izmoren Modrić pritom ne koristi Mourinhu, koji je poznat po tome da pazi na svaki detalj u svojoj momčadi i brine o svemu vezanom za njegove igrače. Portugalac se tako došao pobrinuti da je s njegovom novim draguljem sve u redu.

Portugalac je, kako tvrdi španjolski ESPN čak i zamolio Štimca da poštedi Modrića drugo poluvrijeme, no to mu se ipak nije ostvarilo.

Mourinho je sklon dobrim odnosima s izbornicima, pa tako je vrlo blizak s izbornikom Njemačke, Joachimom Lowom koji posjećuje svoja dva igrača, Khediru i Ozila na Bernabeu i nema sumnje da je i razgovor sa Štimcem protekao u prijateljskom tonu. A možda novi hrvatski izbornik uskoro poleti u posjet Joseu i Luki u Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • jer ja sam zmija a ti si zaba 09.09.2012.

    Ma nije nista ni rekao,pa oni moraju nest napisat!!!

  • drmm 09.09.2012.

    E jesmo neki...Jose je pokazao...koliko će mu Luka značiti...jer je svjestan...da sa ovim veznim igračima,koje je dosad imao u Realu...nisu dovoljno dobri,za ostvarenje ciljeva... koje mu je valjda neko postavio...prvi cilj je postigao...u prvenstvu je srušio Barcu...a sad se ide na osvajanje Lige prvaka...i sigurno će Luka imati važnu ulogu u tom projektu...!!!

  • atas 42 09.09.2012.

    e nemože

Komentiraj...
Vidi sve komentare