To je to što me zanima!

Mourinho ima svoje sjedalo, na 10D ne smije sjesti baš nitko...

Real Madrid u vitrini ima 9 naslova u Ligi prvaka. Jose Mourinho izabrao si je sjedalo broj 10D u avionu koje bi trebalo simbolizirati 10. naslov po koji je krenuo s Realom
Vidi originalni članak

Portugalski trener madridskog Reala Jose Mourinho uvijek sjedi na istom mjestu u avionu. Sjedalo 10 D je "njegovo", a broj 10 simbolizira 10. naslov Lige prvaka po koji Mourinho kreće s Realom. 

Portugalac je već osvojio Kup Kralja i Primeru, a u trećoj sezoni glavni je cilj napraviti korak dalje i podignuti "kantu" u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

Mourinho je s igračima i stručnom stožerom krenuo na putovanje u Njemačku gdje Real očekuje utakmica Lige prvaka protiv dortmundske Borussije u srijedu. Portugalac se smjestio na svom uobičajenom mjestu, stavio slušalice na glavu i zaspao. 

Modrić, Kaka i Özil ne mogu igrati zajedno

Modrićeva pozicija u prvih 11 protiv Celte imala je negativan učinak na Kaku koji nije igrao dobro, piše španjolska Marca s naslovom "Modrić, Kaka i Özil ne mogu igrati zajedno".

U članku piše kako ni Özil nije odigrao dobru utakmicu jer ga je Jose stavio na desno krilo. Real je bolje izgledao u drugom dijelu kad je Mourinho "razbio" ovaj trio uvođenjem Di Marije.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ice_man 22.10.2012.

    boli ga k kad je gazda :D

  • kiki1984_1 22.10.2012.

    kakva dominacija kordića u medijima,haha,sad je luka kriv što je kako loše odigrao..bože sačuvaj!!

  • akcijski akademik 22.10.2012.

    a ja mislio da je broj deset zbog messija haha :PP

Komentiraj...
Vidi sve komentare