To je to što me zanima!

Mourinho je do kraja sezone nijem za španjolske novinare

Umjesto Portugalca će na press konferencije njegov pomoćnik Aitor Karanka. Međutim, novinske konferencije u Ligi prvaka Jose Mourinho neće moći izbjeći
Vidi originalni članak

Trener madridskog Reala, Jose Mourinho, neće do kraja sezone više pohađati novinske konferencije vezane za domaće nogometno prvenstvo, već će to umjesto njega obavljati njegov pomoćnik Aitor Karanka...

Karizmatični Portugalac je to činio u posljednje dvije utakmice Primere kada je Real ugostio Valenciju, odnosno gostovao kod gradskog rivala Atletica. A tako će biti i u preostalih šest kola kada će i prije utakmice i nakon utakmice s novinarima razgovarati Karanka.

Međutim, novinske konferencije u Ligi prvaka Mourinho neće moći izbjeći s obzirom da UEFA-ina pravila nalažu da trener momčadi mora biti na njima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Messi100 14.04.2012.

    Njihov Mamić :D

  • superdejan 13.04.2012.

    napokon jedna pametna od njega..

  • cobra99 13.04.2012.

    Pa i neka je,kaj onda,kaj su sad novinari u šoku i odmah nezadovoljstvo jer neće imat o čemu srat poslije konferencije,e baš mi je drago zato i na kraju bi još dodao da su to po meni vrline pravih trenera,njegov rad s momčadi i odluke koje on donese su njegov posao i ne treba ga se ticati ništa drugo,a ne kojekakve rasprave,pametovanja i provokacije od strane novinara da bi radili kojekakve članke o njemu,jer ruku na srce ako i je karizmatičan trener, pa onda su i članci o njemu u 90 % slučajeva isto tako iritantni i provokativni........po meni najbolje je i napravio..........stampe silencio.......i idemo do kraja na dve fronte!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare