To je to što me zanima!

Mourinho je napravio kaos: U Valenciju putuje i 14-godišnjak

Manchester United je osigurao prolaz, a za vikend igra s Liverpoolom pa je Jose Mourinho odlučio odmoriti najjače karike protiv Valencije. Uzeo je nekoliko igrača juniorima pa su oni morali prisilno popunjavati kadar...
Vidi originalni članak

S Joseom Mourinhom nikad nije dosadno, čak ni kada Manchester United prije posljednjeg kola osigura prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Zapravo, prolaz, ali i nedjeljni derbi s Liverpoolom su glavni razlog zbog kojeg je Portugalac odlučio odmoriti bitne karike u srijedu i na gostovanje kod Valencije s prvom momčadi povesti i nekoliko juniora. Među njima se ističu 17-godišnji Garnero i Greenwood. 

Izazvao je Mou time pravu lančanu reakciju jer i juniore Uniteda u skupini Uefine Lige mladih čeka utakmica s Valencijom. Nakon što mu je Mourinho raščistio svlačionicu, njihov je trener morao svojoj momčadi priključiti 15-godišnjeg Fisha te talentiranog Nigerijca Sholu Shoretirea koji ima samo 14 godina!

Manchester United je osigurao prolazak u prošlom kolu pobjedom nad Young Boysima, a umjesto da u miru dočekaju posljednje kolo, na Old Traffordu se vjerojatno hvataju za glavu zbog Joseovih poteza. Ali, on kao da se vodi poznatim stihovima: "Ne može mi nitko ništa..."

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tejmatebra 11.12.2018.

    čemu ovakve "ali on kao da se vodi stihovima pjesme ne može mi niko ništa" gluposti uopće i uvrštavat u jedan članak? jesu ovo ozbiljne novine ili šta? di je profesionalnost? ta kao da čitaš gejbuk komentare nekog adolescenta

  • Antisha 11.12.2018.

    Ovaj prolazak Uniteda u osminu finala je lakrdija. Posralo ih to je cudo. Bit ce trpanja u osmini finala.

  • 11.12.2018.

    Dobro i gdje putuje 14godisnjak?? Putuje s juniorima sa kojima moze igrat bez problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare