To je to što me zanima!

Mourinho kao Maminjo: Ma ti si obično govno, neprijatelj Reala

Jose Mourinho je izgubio živce. Okomio se na novinara i prijetio mu. Treneru Reala nije se svidio način rada Antona Meane te njegovi komentari o stanju u svlačionici...
Vidi originalni članak

Novinar Marce Anton Meana dobio je svoje. Pred svima ga je izvrijeđao trener madridskog Reala Jose Mourinho. Bilo je to uoči Realovog kiksa u utakmici protiv Espanyola (2-2). Barcelona je kasnije slavila protiv Atletico Madrida te otišla na velikih 13 bodova prednosti. Mourinho se praktički oprostio od titule, a to mu teško pada.

- Moj stručni stožer i ja smo u vrhu nogometa, a ti si obično govno u novinarstvu. Mislio sam da si zli kur... sin, ali ti si neprijatelj Reala. Srest ćemo se jednom kad ne budem bio trener Reala, a onda ćeš vidjeti. Zapamti to - rekao je Mourinho novinaru Marce.

Zasmetalo je treneru "kraljevskog kluba" pisanje dotičnog novinara o "špijunima" u svlačionici Reala. Novinar je otkrio kako je Silvino Louro, trener golmana, zapravo Mourinhov špijun te da sve što igrači rade van svlačionice prenosi svom šefu. 

To se Joseu nije svidjelo pa je verbalno napao novinara i usput mu zaprijetio. Anton Meana neka dobro čuva svoje oči. Jose je poznat po ubitačnom napadu "prst u oko". Zna to Vilanova.

Perez: Ma što Mourinho priča? Ne predajemo se

Nakon što je Jose Mourinho rekao da je 13 bodova prevelika razlika i praktički se oprostio od naslova u Primeri, predsjednik Reala odmah mu je odgovorio. 

- Real se nikad ne predaje, bez obzira kako teško izgledala situacija. Mi se nikad ne predajemo - rekao je Florentino Perez.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • biberrr 19.12.2012.

    Mourinho je to gospodski izveo,prema Maminju je još malo dijete. Još puno pašte treba pojesti da dostigne najluđeg predsjednika kluba u Europi.

  • đido 18.12.2012.

    Dobro mu je i rekao.

  • hajduk11 18.12.2012.

    Ovo je Maminho, ne Murinho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare