To je to što me zanima!

Mourinho: Ljestvica je lažna, puno je neodigranih utakmica

Mislim da nije primjereno da se zaostale utakmice igraju u posljednjem tjednu sezone. To nije dobro za imidž najbolje lige na svijetu, rekao je Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Chelsea je u subotu svladao Stoke s 3:0 i vratio se na vrh Premierlige. No, momčad Josea Mourinha od Liverpoola ima bod više i utakmicu više, dok Manchester City ima dva boda zaostatka i dva susreta manje. Slična je situacija i na dnu ljestvice, a sve je to razljutilo Mourinha.

- Ljestvica je lažna. Puno je neodigranih utakmica pa ne možete izračunati koliko vam treba bodova da biste bili prvak. Mislim da nije primjereno da se zaostale utakmice igraju u posljednjem tjednu sezone. To nije dobro za imidž najbolje lige na svijetu - kaže Mourinho.

Trener Chelseaja je najavio i utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a u utorak u kojoj njegova momčad mora nadoknaditi poraz 3:1 iz prve utakmice.

- Moramo uživati u toj utakmici i ne bojati se. To je jedini način na kojim možemo igrati jer smo u teškoj situaciji - smatra Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lolito 06.04.2014.

    kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kmeeeeeeeeee...kmeeeeeeeeeeeeeee

  • Majstorsmora_2 06.04.2014.

    ne mogu vjerovat da je rekao nesto normalno (pametno) :)

  • BIRAJ.online 06.04.2014.

    i sta reci na te izjave... bas kao i hajdukovci i ovaj de..il trazi krivce i izgovore .. somo su oni posebni i najbolji, svi su se urotili prootiv njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare