To je to što me zanima!

Mourinho Man. Cityju nudi Benzemu za Adebayora...

Mourinho pokušava pronaći još jednog napadača na tržištu, a navodno mu je za oko zapela špica Manchester Cityja Togoanac E. Adebayor (26)
Vidi originalni članak

Prema navodima španjolskog dnevnika El Paisa, portugalski trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho još slaže igračku križaljku za nadolazeću sezonu. Iako je sportski direktor Reala Jorge Valdano nakon transfera Mesuta Özila rekao da je "kraljevski klub" završio s kupovinama igrača u ljetnom prijelaznom roku, El Pais tvrdi da to i nije posve istinito. Naime, prema njihovim napisima Mourinho pokušava pronaći još jednog napadača na tržištu, a navodno mu je oko zapelo za robusnog togoanskog centarfora Manchester Cityja Emmanuela Adebayora (26). Još četiri je godine Adebayor vezan za City u koji je stigao prošlog ljeta iz Arsenala, a navodno se za njegove usluge Mourinho zauszvrat spreman odreći francuskog napadača Karima Benzeme (22) koji je trenutno van pogona zbog ozljede gležnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daniel051 20.08.2010.

    pa taj adebayor je totalni promašaj, nisam ga mogao smislit u Arsenalu, od deset šansi 100%-totnih slučajno mu se odbije i da neki gol...mislim da je ovo izmišljeno!

  • Torres_9 20.08.2010.

    Ma treba Real još jednu špicu..pa kog imaju? samo Higuaina i Benzemu

  • domeech11 20.08.2010.

    kolko sam ja skuzio MOURINHO je rekao da ne treba vise igraca nakon oezila, mislim da je ovo onak vijest \"tek da se nesto pise\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare