To je to što me zanima!

Mourinho: Mogao sam otići u neku lakšu ligu i osvojiti titulu

Zašto nisam slavio s igračima? Imam svoju obitelj koja je iza klupe, s njima se grlim i ljubim, a igračima prepuštam slavlje na terenu, rekao je trener Chelseaja...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho bio je najtraženiji čovjek na Stamford Bridgeu nakon pobjede protiv Palacea i osiguranog naslova prvaka, petog u povijesti Chelseaja i osmom prvenstvenog naslova koji je osvojio Portugalac.

- Kad sam se vratio u Premiership, znao sam da se vraćam u najtežu ligu na svijetu i da će biti teško osvojiti naslov. Ali uspjeli smo. Zašto nisam slavio s igračima? Imam svoju obitelj koja je iza klupe, s njima se grlim i ljubim, a igračima prepuštam slavlje na terenu. Zaslužili su - rekao je Mourinho nakon utakmice i dodao:

- Svaka titula produkt je napornog rada i odricanja. Imamo razloga biti ponosni i sretni. Umoran sam i trebam odmor. Nije jednostavno dominirati u Engleskoj. Konačno se možemo opustiti. Kad pogledamo unatrag, zaista mislim da smo zaslužili naslov.

S Chelseajem je pobijedio u 135 od 193 prvenstvene utakmice. Niti jedan menadžer u povijesti engleske lige nema takav omjer pobjeda u preko 150 utakmica na klupi. 

- Ne želim se vraćati u prošlost. Svaka titula je važna. U Engleskoj ne možete nekoga pobijediti 8-0. Pogledajte Crystal Palace i kako su danas igrali... Obožavam engleski stil nogometa. Mogao sam biti pametniji i izabrati neku drugu ligu. No izabrao sam teži put i nije mi žao. Vratio sam se po naslov - dodao je portugalski trener.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • viggen945 04.05.2015.

    ali u laksim ligama nema rusa sa deset milijardi eura funti ili sta vec...

  • robinho-zg 04.05.2015.

    Barca i real bi razbili sve engleske klubove sa 5 , ove ispod 4 mjesta u engleskoj ligi, zato Mourinho, nemoj gluposti izjavljivat

  • sergio16 03.05.2015.

    spanjolsku ligu je puno ljepse pratit bez mourinhovih sranja(suci,urote,prljava igra na terenu i izvan njega) tkd zelim joseu jos puno uspjesnih sezona izvan spanjolske,carlo je gospodin trener za njega.a eto imamo i momcad koja igra tu njegovu igru sa puno pristojnijim trenerom(atl.madrid),znaci spanjolska liga je samo dobila njegovim odlaskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare