To je to što me zanima!

Mourinho: Nakon Reala? Opet Premiership, zna se da to želim

U razgovoru za Sky Sports aktualni je trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho dao jasno do znanja da je njegov povratak u Premiership neminovan
Vidi originalni članak

- Nakon Real Madrida želim ponovo trenirati u Engleskoj. To je sigurno. I dalje ponavljam istu stvar, jasno znam gdje želim biti. Kada govorim o tome u Španjolskoj, odmah izvrću moje riječi, ali ne mogu poreći ono što je u mojoj glavi jasno – rekao je Mourinho.

Bivši menadžer Chelseaja pritom je otvoren za treniranje bilo kojeg vrhunskog engleskog kluba, iako je posve nedvosmisleno tko mu je favorit.

- U Engleskoj bih mogao trenirati bilo koji klub. Ja sam "plavi". Ja sam londonski "plavi", ali sam profesionalac – dodaje portugalski strateg koji je Chelsea trenirao između 2004. i 2007. godine i u tom periodu osvojio dva premierligaška naslova i jedan FA Cup. Otišao je nakon svađe s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

Aktualni ugovor Mourinha za "kraljevski klub" veže do 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • bluberry 25.09.2012.

    Ferguson uvjek u prvi plan stavlja Davida Moyesa.

  • enigmator 22.09.2012.

    mou je kraljina on bi i od hajduka mogao napraviti respektabilni klub....onda znate kolko je dobar :))) Istina je da je malo ekscentričan ali genijalci su uvijek takvi...rezultati govore sami za sebe zato hejteri pssst :P

  • DrHouse 22.09.2012.

    Bilo bi dobro da ode u City i još jednom potjera Mancinija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare