To je to što me zanima!

Mourinho ne gubi od Atletica: Šest utakmica - šest pobjeda

Special One ima šest pobjeda na klupi Reala protiv Atletica. U tih šest utakmica Real je gradskom rivalu “utrpao” 16 golova. Atletico je zadnji put dobio 1999. godine
Vidi originalni članak

Jose za večerašnji derbi s Atleticom (22 sata) ima deset sigurnih i samo jednu dvojbu. Ne zna treba li na teren kao centralnog veznjaka poslati Luku Modrića ili Özila. Navijači su nakon Realova poraza od Betisa vidno ustali protiv Mourinha, a situaciju smiruje Iker Casillas.

- Mislim da nije fer prema Mourinhu biti negativno nastrojen. On je najbolji trener na svijetu i u ruke je uzeo projekt koji je dosad funkcionirao. I dalje mu mi igrači vjerujemo i znamo da ćemo opet biti na pravom putu - rekao je Casillas.

Portugalcu je Atletico jedan od najdražih protivnika. Od dolaska na klupu “kraljevskog kluba” šest je puta vodio Real protiv gradskog rivala i ima šest pobjeda. Statistika je i inače za Atletico doista poražavajuća. Atletico ima jednu pobjedu u zadnjih 25 utakmica protiv Reala, a zadnju je ostvario 1999. Ipak, sada nije autsajder kao prijašnjih sezona. Derbi dočekuje s plus osam ispred realovaca, kojima je ovo posljednja šansa da ostanu u borbi za naslov.

- Divim se Mourinhu. Pokušat ćemo iznenaditi - kaže trener Atletica Diego Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NIKE 01.12.2012.

    biti ću hladan i bez dlake na jeziku,REAL OVO DOBIVA ,i to bez nekih muka .Dajte razmislite kakve su to gračine (Di Maria,Ozil,Khedira,Ronaldo,Benzema Higuain...a prosjek godina m jeoko 24)nema se tu šta misliti jao pa što ak ovi imaju 8 bodova prednosti Real će ih samljeti .Ronaldo valjda neće biti tolka pi*ka i biti nesretan danas nek pokazuje svoju klasu

  • Coentrao_1 01.12.2012.

    Ajmo gazit Atletico večeras!

  • Prostata 01.12.2012.

    x najvjerojatniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare