To je to što me zanima!

Mou cilja na još jednog Hrvata: Fascinira ga Kovačićev intelekt

Kovačića se smatra visoko inteligentnim nogometašem koji se lako prilagođava na sve uloge u momčadi pa Mou planira plejadi veznjaka predvođenih Pogbom i Matićem dodati i našeg Matea
Vidi originalni članak

Prema pisanju The Guardiana Manchester United ovoga ljeta želi dodatno osnažiti vezni red. Tako Jose Mourinho traži dva pouzdana, a profilno različita veznjaka i jedan od njih je i naš reprezentativac Mateo Kovačić (23).

Iako madridski Real u njemu vidi veliki zalog za budućnost, Mateu je, smatraju Englezi, vjerojatno dosadilo čekati priliku u sjeni Modrića, Kroosa i Casemira.

Jose Mourinho mogao bi iskoristiti tu šansu i krenuti po njega jer želi na raspolaganju imati veznjaka koji savršeno razumije sve njegove taktičke zamisli.

Upravo je taj faktor osvojio slavnog portugalskog stratega. Kovačića se smatra visoko inteligentnim nogometašem koji se lako prilagođava na sve uloge u momčadi pa Mou planira plejadi veznjaka predvođenih Pogbom i Matićem dodati i našeg Matea.

Drugi veznjak kojeg mediji spominju u kontekstu 'crvenih vragova' je sjajni čileanski igrač iz redova Bayerna Arturo Vidal. Njegov odlazak iz Njemačke je vrlo izvjestan zadnjih mjeseci, a niti on nije imun na ideju igranja u Premiershipu za jedan od najjačih klubova Europe.

Dodajmo cijeloj priči i lukavost Mourinha koji se nada Interovom neuspjehu u Serie A kako bi za manje novca doveo Ivana Perišića.

PERIŠIĆEVA SITUACIJA San Siro ga izviždao: United i Mou ne odustaju od transfera...

Inter je trenutno četvrti u Italiji, a ako završi ispod te pozicije, ostaju bez plasmana u najelitnije klupsko natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Zlatan 10 07.02.2018.

    Nijedan Hrvat nece nikad zaigrat za United

  • Exterminator 07.02.2018.

    Matea vidim u budućnosti u premiershipu možda čak i Man U ...sasvim je izvjesno da nije kalibar Isca i Casemira što ne znači da nije jako dobar igrač ...možda 2 godine u nekom osrednjem klubu gdje će se razvijat i igrat u kontinuitetu, a potom top klubovi ... tko zna možda nakon 5 , 6 godina opet završi u Primeri ali onda će to biti druga priča

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 07.02.2018.

    Jos jedan u nizu domaza PREDOVE niskoristi za Real,on je preporucio ovu prevaru i rekao je Perezu da Kova ima potencijal za osvojit Zlatnu Loptu jednog dana...Zlatnu Loptu???? buahahahahahahhahahahaha osim sto nezna asistirat i zabijat dokazuje i koliko je "inteligentan"

Komentiraj...
Vidi sve komentare