To je to što me zanima!

Mourinho odbio, Capello favorit na kladionicama

Englesku reprezentaciju će, prema svemu sudeći, voditi talijanski stručnjak - Fabio Capello ili bivši izbornik svjetskih prvaka Marcelo Lippi
Vidi originalni članak

Ozbiljno sam razmišljao o preuzimanju Engleske, ali ipak odustajem, objavio je Jose Mourinho, do jučer glavni kandidat za McClarenova nasljednika.
- Bio sam u kontaktu s čelnim ljudima saveza otkako je otišao Steve McClaren. No nakon duljeg razmišljanja odlučio sam se povući  - rekao je “The Special One” i dodao:
- Siguran sam da će FA odabrati pravog trenera, koji će Englesku vratiti tamo gdje pripada.
Sad kad je Portugalac otpao, glavni kandidat za novog izbornika je Fabio Capello. Čovjek koji nikad u karijeri nije vodio neku reprezentaciju, ali je zato jedan od najuspješnijih klupskih trenera svih vremena, navodno je već neko vrijeme također u kontaktu s čelnicima engleskog FA, iako to uporno demantira.
Glavni protukandidat mu je 59-godišnji Marcelo Lippi, trener koji je prošlog ljeta odveo Italiju do naslova svjetskoga prvaka.

CAPELLO FAVORIT NA KLADIONICAMA
Kladioničarske kuće zaradile su milijune funti odustajanjem Josea Mourinha, koji je bio apsolutni favorit za novog izbornika. Sad je njegovu ulogu preuzeo Fabio Capello - koeficijent da će on voditi Englesku je samo 1.40. Na Lippija je 3.50, na Martina O’Neilla šest...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare