To je to što me zanima!

Mourinho odjurio s "presice": Nevjerojatno što vas zanima!

Jose Mourinho nije dugo izdržao na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Steaue u Ligi prvaka. Trener Chelseaja poludio je na novinare te napustio "presicu"
Vidi originalni članak

Pa ovo je sjajno. Tri tjedna pišete o tome zašto ne igra Juan Mata. I sad kad ga stavim u postavu, vi me pitate o De Bruyneu!?, rekao je Jose Mourinho na početku konferencije za novinare koja je trajala rekordno kratko.

Engleske novinare zanimalo je zašto u momčadi Chelseaja protiv Steaue u Ligi prvaka nema Belgijca De Bruynea u momčadi. 

- Znači, vas zanimaju samo igrači koji ne igraju, oni koji igraju vas ne interesiraju? Ja sam odlučio da De Bruyne neće igrati. Nije igrao dobro i izostavio sam ga iz momčadi. Ali vas samo to zanima, igrači koji ne igraju. Vidimo se sutra - odbrusio im je Mourinho i napustio konferenciju za novinare.

Jose Mourinho sve je nervozniji. Chelsea ne igra dobro, a eventualni poraz protiv Steaue značio bi da je londonski klub blizu eliminacije praktički nakon dva kola.

Navodno je Mourinho De Bruynea izostavio iz momčadi jer se Belgijac požalio na minutažu. Požalio i ekspresno preselio u drugu momčad. Živci su sve tanji na Stamford Bridgeu...

Jose napao braniča Spursa: Vertonghen je kriv, a ne sudac

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zeljkov1 01.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • micek 23 01.10.2013.

    Meni je on najveći

  • okultis 01.10.2013.

    Riječ je o čovjeku koji je uvijek spreman sebe staviti u centar pažnje. Kad ima rezultat onda priča o nogometu uz hvalospjeve, kad gubi od rivala onda je spreman na fizički obračun, a kad nema rezultat onda se bavi s nevažnim stvarima, naravno sve zbog osobnog publiciteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare