To je to što me zanima!

Mourinho opet na Maksimiru! Dolazi gledati Luku Modrića

Portugalski trener Real Madrida Jose Mourinho u petak će doći na Maksimir na utakmicu Hrvatske i Makedonije u kvalifikacijama za SP 2014. Gledat će Modrića
Vidi originalni članak

Trener madridskog Reala zatražio je od HNS-a ulaznicu za svečanu ložu i doći će na utakmicu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine između Hrvatske i Makedonije u petak na Maksimiru, piše Večernji list.

Portugalski trener pratit će utakmicu iz svečane lože, a gledat će novopečenog veznjaka Reala Luku Modrića. Mourinho je već bio na Maksimiru kad je Real Madrid igrao protiv Dinama prošle sezone u Ligi prvaka. Bio je u VIP loži jer je odrađivao kaznu Uefe. U istoj će loži biti i u petak.

Luka Modrić tako će nastupiti pred hrvatskim navijačima, ali i pred novim šefom u klubu. Mourinho je u prošloj utakmici uvrstio Luku u prvih 11. Španjolski mediji puni su hvale o njegovom nastupu protiv Granade.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • 3gobr4in 05.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ferdoperdo 05.09.2012.

    sjever 60 kn? pa u zoološkom vrtu u kavezu s majmunima je ljepše nego na sjeveru

  • daljinac 05.09.2012.

    bilo bi mu pametnije da je išao na neku izložbu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare