To je to što me zanima!

Mourinho opet protiv legende: Lampard bi samo kočio druge

Frank bi smetao u razvoju ostalih igrača. Terry i Drogba? To je drugačije. Terry je engleski branič i nema veze koliko godina ima, a Drogba napadač koji daje podršku
Vidi originalni članak

Frank Lampard u ljetnom je prijelaznom roku napustio Chelsea i potpisao za New York City, no jesenski dio odrađuje na posudbi u Manchester Cityju u čijem je dresu već nekoliko puta pokazao kako ga se Jose Mourinho ipak prelako odrekao. 

Kapetan momčadi sa Stamford Bridgea i ljubimac navijača ujedno je i prvi strijelac kluba, a 'specijalni' Portugalac odlučio ga je prodati te nakon nekoliko mjeseci pojasniti zašto je to učinio i je li zažalio za takvom odlukom. 

- Nemamo se što žaliti, to je nogomet. Otišao je iz Chelseaja kao slobodan igrač i sam je donosio svoje odluke. To je njegov život i nema veze s nama - rekao je Mourinho te dodao:

- Moramo gledati prema naprijed, u budućnost. Chelsea ima Fabregasa, Matića i mladog Bogu, koji će narednih deset godina nositi projekt kluba. Moramo razvijati jezgru sredine momčadi, a igrač poput Lamparda kočio bi razvoj ostalih igrača - pojasnio je Portugalac i izazvao čuđenje engleske nogometne javnosti koja se odmah zapitala: 'A što je s Terryjem i Drogbom?'

- Terry je engleski branič i nema veze koliko godina ima, a Drogba je napadač koji daje podršku - objasnio je Portugalac kojeg od veće svađe zbog Lamparda, ali i nekih izjava o navijačima, sprečava samo činjenica da je prvi u prvenstvu, ali samo tri boda ispred Cityja koji s Lampardom stiže na Stamford Bridge 31. siječnja. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Space Burek 16.12.2014.

    kako je odvratan taj mourinho, vjerovatno su se posvadali pa sada sere po igracu koji mu je dao jako puno dok je bio u chelseau

  • Blue PB 16.12.2014.

    Ko zna sta se dogodilo između njih.

  • the devil 16.12.2014.

    kad se vidi rezultat ,nema se za cime zaliti..konkurencija je.velika,prvi smo,igramo super i ako je lampard cijena svega toga,ne vidim nikakav problem... zasto da matic,hazard,oscar,fabregas ili matic sjede na klupi ,koji su puno bolji igraci od njega,i igraju 10 puta bolji nogomet i brzi nogomet od njega...chelsea ne igra vise spor nogomet da se.lopta vraca do golmana nego brzi i napadacki nogomet ,a tu za lamparda nema mijesta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare