To je to što me zanima!

Mourinho otpisao srpskog zeta: Schweini, potraži novi klub...

DEVETORICA OTPISANIH Mourinho je svakom igraču pojedinačno rekao da više na njega ne računa, a među otpisanima najveće ime je Nijemac Bastian Schweinsteiger
Vidi originalni članak

Jose Mourinho napravio je veliku "čistku" u Manchester Unitedu. Britanski Daily Mail piše kako je Portugalac devetorici igrača poručio da mogu pronaći novi klub, a među njima je i njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger.

Schweini, koji je nedavno oženio srpsku tenisačicu Anu Ivanović, najveće je ime među otpisanima među kojima su Tim Fosu-Mensah, Paddy McNair, Tyler Blackett, Camron Borthwick-Jackson, Andreas Pereira, Adnan Januzaj, Will Keane i James Wilson.

Schweinsteiger je prošlog ljeta došao na Old Trafford iz Bayerna, ali zbog brojnih ozljeda nije se naigrao. Još ima dvije godine ugovora s klubom koje mu jamče 190.000 € tjedno i pitanje je koji će klub pristati na preuzimanje te plaće. 

Mourinho je svakom igraču objasnio svoju odluku nakon čega ih je Portugalac prebacio na trening U-21 momčadi, dok su prvotimci na koje Jose računa trenirali zajedno s najvećim pojačanjem Uniteda, Zlatanom Ibrahimovićem.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • the devil 29.07.2016.

    Mata ostaje?? Mourinhov ljubitelj.. Mourinho je papak,ovu sezonu itako nece nista ucinit.mozdadrugu izbori ligu prvaka i to ce mu bit vrhunac. Svoj defenzivan nogomet u Gaychasteru ne prolazi.nema igrace za to...

  • kordunaš59 29.07.2016.

    da nije ovaj Murinjo slučajno Hrvat

  • hej dude 29.07.2016.

    neka dođe u FK Čukarički

Komentiraj...
Vidi sve komentare