To je to što me zanima!

Mourinho pronašao recept za Barcelonu: Bolje 0-0 nego 3-1

OPET EL CLASICO Pep Guardiola najavio je napad od prve minute, a Jose Mourinho u prvoj će utakmici polufinala Lige prvaka igrati na “nulu” u Madridu
Vidi originalni članak

Ma bolji smo od njih. Svaka im čast, zasluženo su nas pobijedili u kupu, ali dva najvažnija natjecanja još su pred nama. U prvenstvu jako dobro stojimo, a u Ligi prvaka imamo odlične šanse protiv Reala, rekao je Xavi Hernandez uoči trećeg uzastopnog El Classica, onog najvažnijeg. Polufinala Lige prvaka.

No što je utakmica bliže, u Barceloni su sve oprezniji.

Oni kažu da smo mi favoriti? Glupost! Pa tko može reći da je netko tu favorit?!, Sergio Ramos, branič Reala

Nakon što ih je u studenom prošle godine “pregazila” na Nou Campu 5-0, Barca nije uspjela pobijediti Real u zadnje dvije utakmice koliko god one bile “manje važne” od ovih dviju koje dolaze. U tih 180 minuta Messi, Iniesta i društvo zabili su Madriđanima samo jedan gol. I to iz penala.

- Oni su trenutačno u boljoj formi od nas i logično je da su favoriti za prolazak - ispalio je Pep Guardiola i tako pokušao prebaciti pritisak na rivale iz Madrida.

- Bit će nam strašno teško na Bernabeuu, no nećemo odstupati od svojeg stila igre. Napast ćemo ih i idemo po pobjedu - dodao je Guardiola.

Real je trenutačno u boljoj formi od nas. Odlično igra zadnja dva tjedna, Pep Guardiola trener Barce

A to je baš ono što Mourinho čeka. Uostalom, tako je Barcelona igrala i protiv njegova Intera prošle sezone. Realov trener očito je pronašao recept po kojem se “galacticosi” mogu igrati protiv moćne Barcelone.

- Zadovoljniji bih bio s 0-0 iz prve utakmice nego s 2-1 ili 3-1 - rekao je Mourinho svojim igračima, a njegovu izjavu prenosi Barceloni naklonjen Mundo Deportivo pod naslovom “Antinogometom protiv nogometa”.

Tako će Mourinho vjerojatno i igrati. Pod svaku cijenu ne primiti gol, dobro istući igrače Barcelone i na kontre pokušati zabiti. Ne, Portugalca nije sram na Santiago Bernabeuu s Realom igrati bunker protiv najvećih rivala.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kun aguero 27.04.2011.

    Andrés Iniesta out of Madrid game with calf injury....pa jel moguce da 24 sata nista nezna???

  • NikolaPopovac 27.04.2011.

    budimo realni mourniho je oduvjek bio kreten.. treba njima jos jedna 5... forza barca..

  • vuky21 27.04.2011.

    ma kakva barca veceras ce jozo mourinho pokazat da je barcin nogomet dosadan jer se samo dodaju na 30 metara....kad im neigra messi nemogu dobit ni rubin iz kazana

Komentiraj...
Vidi sve komentare