To je to što me zanima!

Mourinho provocira navijače Spursa: Pa vi samo sanjate...

Navijači Tottenhama prošlo kolo su na Old Traffordu skandirali Mourinhu 'više nisi poseban', a Portugalac im je gotovo tjedan dana kasnije odgovorio u svom stilu...
Vidi originalni članak

Prošlo kolo engleske Premierlige ostalo je obilježeno po visokoj pobjedi Tottenhama nad Manchester Unitedom (3-0). Golove za 'spurse' zabili su Kane u 50. minuti te dva puta Lucas, prvo u 52.,a potom i u 84. minuti. 

Nakon tog debakla, portugalski stručnjak na klupi 'crvenih vragova' Jose Mourinho našao se na žestokom udaru kritika, a i navijači Tottenhama iskoristili su priliku da se malo našale na njegov račun. 

Oni su tijekom utakmice Mourinhu skandirali 'više nisi poseban' aludirajući na njegov nadimak, a njemu se to nikako nije svidjelo te je on njima odgovorio na konferenciji za novinare pred utakmicu njegovog Uniteda protiv Burnleya koja je na rasporedu u nedjelju. 

- Nisu smislili tu pjesmu kada smo ih pobijedili na Wembleyju prije nekoliko mjeseci. Bilo je to finale Kupa o kojem su sanjali. Također, imali su i velike snove o osvajanju titule. O tome često sanjaju jer ih nisu osvojili puno do sada - odgovorio je Mourinho navijačima 'spursa' u svom stilu. 

U tom finalu Manchester United je slavio s 2-1 zahvaljujući golovima Sancheza i Herrere dok je gol za Tottenham zabio Dele Alli.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dads 02.09.2018.

    Dobro je o odgovorio. Jadnici nikad ništa od njih

  • Gebze 02.09.2018.

    malo se informirajte, to je bilo polufinale kupa..a ocito vam je i prijevod kriv, tj. valjda je mourinho rekao da su sanjali o finalu kupa, u smislu da ce uci u finale

Komentiraj...
Vidi sve komentare