To je to što me zanima!

Mourinho se (opet) žali: Dobro da me ne prate kao kriminalca

Sretan sam što mi nisu stavili elektronsku oznaku kao kriminalcu. Sramota je što su me kaznili s 50.000 funti, a još mi prijete zabranom, rekao je Jose Mourinho...
Vidi originalni članak

Potjerao je liječnike pa se prebacio na omiljenu temu. Suce. I dobio 50.000 funti kazne i uvjetnu kaznu od jedne utakmice suspenzije. I nastavio se žaliti.

Jose Mourinho komentirao je suđenje nakon poraza od Southamptona, a kazna engleskog saveza nije mu sjela. U sve to opet je upleo Arsenea Wengera bez kojeg mu ne mogu proći ni "presice". Pričao je o Wengeru, a da mu nije spomenuo ime. Nije ni trebao, svi su znali da se radi o menadžeru Arsenala.

- Sretan sam što mi nisu stavili elektronsku oznaku kao kriminalcu. Sramota je što su me kaznili s 50.000 funti, a još gore je što prijete da će mi zabraniti dolazak na klupu na jednu utakmicu. Dok drugi pričaju o sucima i smiju napadati trenera koji stoji uz teren, mene kažnjavaju - požalio se Mourinho.

Naravno, mislio je na menadžera Arsenala Arsenea Wengera.

- Čovjek kaže sucu da je slab i naivan i prođe bez kazne. Ja kažem da se suci boje donositi odluke u korist Chelseaja i dobijem 50.000 funti. Znači riječ "strah" košta 50.000 funti. To je dobro za svakog trenera u ligi, sad znamo što ne smijemo govoriti. No "slab" i "naivan", to valjda smijemo - poentirao je Mourinho.

Kad smo kod poentiranja, njegovoj momčadi to baš i ne ide. Mourinho je, osim što je sjajan trener, dobar i na psihološkom polju. Zato i ne čude ovakvi ispadi kojima pokušava maknuti pritisak s leđa igrača. A pritisak je sve jači. Chelsea je nakon osam kola na 16. mjestu, samo jedno mjesto od ispadanja iz lige...

>>> AUTO I MODA Otkrivamo što muškarac mora nositi kad izađe iz automobila

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pero Konta 17.10.2015.

    public person are followed by drons.

  • badr hari 17.10.2015.

    stvarno je postao sprdnja od čovjeka

  • Wimby 16.10.2015.

    Ajde vise neka Chelsea krene pobjedjivati, a pusti suce i kazne. KTBFFH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare