To je to što me zanima!

Mourinho se žali na suce, Ferguson mu se čudi

Prvi dvoboj najzanimljivijeg para osmine finala LP-a između Intera i Manchester Uniteda na San Siru završio je bez pobjednika i golova
Vidi originalni članak

Rezultatom može biti zadovoljniji Inter jer je Manchester bio bolja momčad na travnjaku, ali trener Intera Jose Mourinho smatra da su gosti imali tijekom dvoboja “vjetar u leđa”. Naime, Mourinho je žestoko po završetku dvoboja kritizirao španjolskog arbitra dvoboja Luisa Medinu Cantaleja da je pomogao Manchesteru.
- Možda ćemo u uzvratu imati suca koji će biti na našoj strani. Ako ćemo na Old Traffordu imati suca koji će tako štititi gostujuću momčad kao što je to bio slučaj na San Siru, onda će moja momčad proći u četvrtfinale - izjavio je Mourinho.
- Ne želim ulaziti u detalje i žaliti se da nam nije suđen penal i slično. Sve je bilo protiv nas, svaki mali detalj. Pogledajte samo koliko je nama dosuđeno prekršaja, a koliko njima. Ili pak pogledajte broj dobivenih žutih kartona. Mislim da je sve jasno - dodao je portugalski strateg.
Nakon što je čuo komentare svog kolege s Interove klupe, menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson upitao je novinare:
- On to ozbiljno? Ja sam vidio sjajno suđenje. Suca Jose nije uspio zastrašiti, iako se on nadao da će tako biti. Sudac je bio prva liga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • thoMPson 25.02.2009.

    sta ne valja sa sucem? nije dozvolio igrat rukom?? jer ocito adriano i ostala ekipa samo tako zna dat gol. ako suci nisu na njegovoj strani, odma ne valjaju. nije ti ovo chievo da ti poklone penal i iskljuce gostima par igraca. jos jedna godina u nizu u kojoj necete ugledat cetvrtfinale a kamoli nesto vise u ligi prvaka! zna se ko je gazda u milanu!!! forza rossonerri! MILAN!

  • mors 25.02.2009.

    Inter če i dalje samo sanjat ligu prvaka i uvik zavidit Milanu koji je osvaja svakih par godina i najtrofejni je svjetski klub. Jedno je pobjeđivat u italiji male klubove uz pomoč sudaca a nešto skroz drugo igrat protiv močnih klubova u ligi prvaka. Inter merda. Forza GRANDE MILAN...........

  • trbek 25.02.2009.

    sudac je kriv sto te je ferguson u potpunosti takticki nadmudrio???

Komentiraj...
Vidi sve komentare