To je to što me zanima!

Mourinho: U ponedeljak potpisujem za Inter

Gazzetta dello Sport piše da je Jose Mourinho otkrio Chelseajevom veznjaku Michaelu Essienu da će u ponedjeljak potpisati ugovor s Interom.
Vidi originalni članak

Michael, svi ste vi fantastični igrači bez obzira na poraz od Manchester Uniteda. U ponedjeljak ću potpisati za Inter i nadam se da ćeš ti jednog dana također doći u Inter – stoji u sms poruci koju je Mourinho poslao Michaelu Essienu nakon finala Lige prvaka u Moskvi između Chelseaja i Manchester Uniteda. Iako se Mourinho već duže vrijeme spominje kao nasljednik Roberta Mancinija na Interovoj klupi, dosad je uvijek demantirao takve glasine. Čak je i predsjednik Intera Massimo Moratti najavio da će u ponedjeljak razgovarati s trenerom. No umjesto s Mancinija, na razgovor će doći Jose Mourinho. Ukoliko karizmatični Portugalac zaista postane novi trener Intera, lako je moguće da će za sobom povući i dio Chelseajeve momčadi, budući da su njegovi “ljubimci” Frank Lampard i Didier Drogba već odavno na popisu Interovih želja. Drogba je veliki prijatelj Mourinha i nakon  Portugalčeva odlaska iz Londona, zbog neslaganja sa Romanom Abramovičem, Drogba je nekoliko puta ponovio da bi želio otići za svojim prijateljem. Mourinho je napustio Chelsea u rujnu 2007, a plaća mu je bila nevjerojatnih 5.2 milijuna eura godišnje. Kao novu destinaciju Roberta Mancinija u slučaju Mourinhovog preuzimanja Intera talijanski dnevni list Gazzett dello Sporta spominje Chelsea i Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ghost_Rider 25.05.2008.

    hahaha...zanimljivo ste vi to iskombinirali,svaka čast ali ispred smrade ide židove...al nema veze....inter popio od rome u finalu bravo roma tako treba

  • Ghost_Rider 24.05.2008.

    zašt se izbrisali komentar,koji sta vi likovi,gonite se u 3 p...e materine

  • Ghost_Rider 24.05.2008.

    židove smrade,ovo sad će inter bit loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare