To je to što me zanima!

Mourinho: Uopće ne žalim zbog Zlatanovog odlaska

Trener Intera Jose Mourinho smatra kako njegov klub nije puno izgubio odlaskom Zlatana Ibrahimovića u Barcelonu. Jose vjeruje u Eto'oa
Vidi originalni članak

U našem klubu ne zaboravljamo igrače koji su nam bili vrlo važni. Ja, kao, trener, nikada ne zaboravljam igrače koji su ostavili velikog traga u mojoj momčadi. Međutim, uopće nisam tužan zbog te zamjene, odlaska Ibrahimovića i dolaska Eto'a, a vjerujem da na isti način razmišljaju i naši navijači, rekao je trener Intera Jose Mourinho nakon velikih transfera između Intera i Barcelone i dodao:
- Ukoliko usporedite karijere te dvojice nogometaša, mislim da će Ibrahimović u Barceloni imati veći pritisak nego Eto'o u Interu u smislu ispunjavanja očekivanja. Prije godinu dana su svi govorili i kako sam ja pod pritiskom, ali sam ih razuvjerio.
Mourinho će danas voditi Inter u Pekingu na stadionu Ptičje gnijezdo gdje se igra utakmica talijanskog Superkupa. Protivnik im je Lazio, a ovim susretom u Pekingu se obilježava godišnjica otvaranja Olimpijskih igara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VezanIPriveden 08.08.2009.

    Dva očajna komentara, pa tar nije očito da je ibra 10puta bolji od tog pohlepnog etoa !!

  • reines 08.08.2009.

    ni ja...bitno da je Mourinho ostao!:)

  • fnatic_zg 08.08.2009.

    Bolji je, i ja mislim, ali onda se uvijek sjetim da je Eto\'o iza sebe imao Xavija, Iniestu i Messija za razliku od Ibre i da je tek u Barci najvise napredovao, ne mogu se njih dvojica JOS usporedjivati, treba proc bar jedna sezona pa da vidimo kako ce se Ibra uklopit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare