To je to što me zanima!

Mourinhov prijatelj novi trener Liverpoola: On je sjajan čovjek

Trener madridskog Reala Jose Mourinho rekao je kako mu je drago što je na klupu Liverpoola došao njegov prijatelj Brendan Rodgers. Oni su surađivali u Chelseaju...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho smatra da Brendan Rogers (39) može vratiti Liverpool u doba kad je taj klub igrao najbolji nogomet u Engleskoj. Bivši trener Swansee stigao je na Anfield, a Jose mu je poželio sreću, piše The Sun.

Poznanstvo jednog od najboljih trenera svih vremena Josea Mourinha i novog menadžera Liverpoola datira iz vremena kad je Portugalac bio u Chelseaju. Rodgers je bio  dio Mourinhovog trenerskog tima i vodio je rezervnu momčad sa Stamford Bridgea.

- Brendan je dobar, obiteljski čovjek i pravi prijatelj. Drago mi je zbog njegova imenovanja u Liverpoolu, posebno zato što je to došlo kao rezultat odličnog posla koji je radio u Swanseaju. 

- Kada mi se pridružio u Chelseaju bio je mlad trener s puno volje za učenjem i radom. No bio je i trener pun vlastitih ideja. Uvijek je bio spreman slušati, komunicirati i dijeliti iskustva - rekao je Jose. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • drmm 01.06.2012.

    Jose,naš Jože...ljudina i po...a kakav je trener o tome govore njegovi rezultati...ali što je najvažnije sa više ekipa i u više zemalja...vratio si ponos nogometu...e neka te...!!!

  • devilindisguise 01.06.2012.

    onaj sto nije svoj si valjda reze zile hahaahhaha :)

  • 24nogomet 01.06.2012.

    nažalost nije liverpool loš ove godine več par godina nije to to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare