To je to što me zanima!

Moyes se zahvalio navijačima, ali je bijesan na Man. United...

David Moyes najviše zamjera izvršnom dopredsjedniku Manchester Uniteda Edu Woodwardu što mu je u trening-kampu u Carringtonu priopćio da je dobio otkaz
Vidi originalni članak

David Moyes bijesan je na Manchester United koji mu je dao otkaz, pišu engleski mediji. Iako se Moyes oglasio priopćenjem u kojem se protokolarno zahvalio navijačima i Alexu Fergusonu, njegov odlazak nije prošao glatko.

BBC navodi da je škotski trener bijesan zbog načina na koji mu je priopćeno da mora napustiti klub, dok Mirror dodaje da nije znao da mu se sprema otkaz. Štoviše, spremao je ponude za četiri igrača. Moyes najviše zamjera izvršnom dopredsjedniku Uniteda Edu Woodwardu što mu je u trening-kampu u Carringtonu priopćio da je dobio otkaz.

U zaštitu Moyesa su stali i u Udruzi menadžera.

- Razočarani smo načinom na koji je David otišao iz Manchester Uniteda i time što su u novinama čitali opširne najave da će dobiti otkaz prije nego što je klub s njim službeno razgovarao. David je poslu uvijek pristupao profesionalno i tužno je vidjeti da mu je klub uzvratio na neprofesionalan način - poručio je predsjednik Udruge menadžera Richard Bevan, dok je glasnogovornik Manchester Uniteda uzvratio:

- Ne slažemo se s tvrdnjom da se klub ponio neprofesionalno.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mestar 24.04.2014.

    Nogometnim klubovima, vecnom vladaju i zapovijedaju ljudi koji imaju novca ali nemaju pojma o nogomeetu!

  • PraviHrvat_1 24.04.2014.

    Lako je sad kad dođe novi trener dovest 6-7 pojačanja i osvojit prva 3 mjesta. Nek slijedeći trener dobije opet ovu momčad u ruke pa da vidimo koje bi mjesto osvojio u ligi..

  • CaSiMiLoVicA 23.04.2014.

    o cemu mi pricamo ljudi??? pa gori od njeega bi jedino mogao biti kruno jurcic!! sve to stoji,on je sljedio fergusona,bla bla bla...ali on nema autoritet uopce!! pogledaj di je everton sad bez njega!! a sa njim je manchester di je bio everton! on je trener za prosjecan klub koji ce se borit za 10-to mjesto!! i ferguson malo se*ucka jer je pretjerao sa svojim skotima... pa zar tolko godina bit u evertonu u ne osvojit makar kup????? nije mi ga zao uopce i jako jako mi je drago sto je dobio otkaz jer bilo tko osim njega i rafe beniteza napravit ce bolje nego sta je ovo! sda giggs do kraja i onda ajmo nekog normalnog dovest ( trenera)...a za momcad nemoram ni govorit! 6 igraca mininalno mora doc od toga cetiri obrambena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare