To je to što me zanima!

Može iz prekida, može i glavom: Lovrić sjajno srušio Dragovoljac

Pomalo nesvojstveno, Kristijan Lovrić ispratio je centaršut, nadskočio oba stopera Dragovoljca pa neobranjivo pogodio iza Šubarićevih leđa. Gorica je pobjedom došla na samo tri boda od Dinama
Vidi originalni članak

Lomili su lomili, pa tek u drugoj polovici drugog poluvremena uspjeli slomiti tvrdoglavi Dragovoljac... Nogometaši Gorice slavili su u 17. kolu HNL-a na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici 1-0 golom Kristijana Lovrića i stigli na samo tri boda zaostatka za Dinamom te pet za Hajdukom i Rijekom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dominacija Goričana dala se naslutiti već od samog starta. Momčad Krunoslava Rendulića prijetila je prvo poluvrijeme, držala loptu u nogama i igrala bolji nogomet, ali ostala kratkih rukava. Iako je Dragovoljac imao tek nekoliko izleta pred gol Goričana, od kojih je najznačajniji bio pokušaj Petkovića u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je pucao pored gola, na odmor se otišlo s 0-0.

Pritisak Gorice nastavio se tijekom drugog dijela. Dragovoljac je zaprijetio preko Štrkalja na samom startu, a onda je Šubarić maestralno intervenirao na golu 'crnih' te iščupao Kalikov pokušaj glavom.

U 60. minuti Gorica je mogla povesti, no Steenvoorden je nakon ubačaj Lovrića glavom zatresao prečku.

A onda se konačno otvorilo i Gorica je napokon golom okrunila bolju igru. Pomalo nesvojstveno, budući da smo navikli da je on taj koji izvodi slobodnjake i zabija spektakularne golove iz istih, Kristijan Lovrić ispratio je centaršut, nadskočio oba stopera Dragovoljca pa neobranjivo glavom pogodio iza Šubarićevih leđa.

Samo tri minute kasnije Vulikić je mogao izjednačiti, no pucao glavom je pucao preko gola da bi Kotarski u 80. obranio pokušaj Štrkalja.

Bilo je to sve od akcije na današnjem susretu nakon kojeg se Gorica pobjedom približila samom vrhu. Sada je na tri boda od Dinama, koji ima i tri utakmice manje, te na pet bodova od Hajduka na trećem i Rijeke na drugom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 27.11.2021.

    Moze Lovric ali samo u Hnl. Za HR repku sta si igrao igrao si. Sam pao sam se ubio.

  • sjdbmhgwo 27.11.2021.

    Kako to da Lovrića nije kupio netko od “velikana” s vrha tablice HNL-a?

  • TAR1 27.11.2021.

    Kaze: "Gorica tik uz Dinamo" 😂😂😂 a 3 utakmice manje Dinama, i 3 boda vise, to nema veze, bitni da su Tik uz Dinama 😂😂😂😂😂 eeee moji 🪱🪱🪱🪱

Komentiraj...
Vidi sve komentare