Obavijesti

Sport

Komentari 27

Može iz prekida, može i glavom: Lovrić sjajno srušio Dragovoljac

Može iz prekida, može i glavom: Lovrić sjajno srušio Dragovoljac

Pomalo nesvojstveno, Kristijan Lovrić ispratio je centaršut, nadskočio oba stopera Dragovoljca pa neobranjivo pogodio iza Šubarićevih leđa. Gorica je pobjedom došla na samo tri boda od Dinama

VIDEO

Lomili su lomili, pa tek u drugoj polovici drugog poluvremena uspjeli slomiti tvrdoglavi Dragovoljac... Nogometaši Gorice slavili su u 17. kolu HNL-a na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici 1-0 golom Kristijana Lovrića i stigli na samo tri boda zaostatka za Dinamom te pet za Hajdukom i Rijekom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:42

Dominacija Goričana dala se naslutiti već od samog starta. Momčad Krunoslava Rendulića prijetila je prvo poluvrijeme, držala loptu u nogama i igrala bolji nogomet, ali ostala kratkih rukava. Iako je Dragovoljac imao tek nekoliko izleta pred gol Goričana, od kojih je najznačajniji bio pokušaj Petkovića u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je pucao pored gola, na odmor se otišlo s 0-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pritisak Gorice nastavio se tijekom drugog dijela. Dragovoljac je zaprijetio preko Štrkalja na samom startu, a onda je Šubarić maestralno intervenirao na golu 'crnih' te iščupao Kalikov pokušaj glavom.

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Gorica sastali se u 17. kolu HT Prve lige

U 60. minuti Gorica je mogla povesti, no Steenvoorden je nakon ubačaj Lovrića glavom zatresao prečku.

A onda se konačno otvorilo i Gorica je napokon golom okrunila bolju igru. Pomalo nesvojstveno, budući da smo navikli da je on taj koji izvodi slobodnjake i zabija spektakularne golove iz istih, Kristijan Lovrić ispratio je centaršut, nadskočio oba stopera Dragovoljca pa neobranjivo glavom pogodio iza Šubarićevih leđa.

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Gorica sastali se u 17. kolu HT Prve lige

Samo tri minute kasnije Vulikić je mogao izjednačiti, no pucao glavom je pucao preko gola da bi Kotarski u 80. obranio pokušaj Štrkalja.

Bilo je to sve od akcije na današnjem susretu nakon kojeg se Gorica pobjedom približila samom vrhu. Sada je na tri boda od Dinama, koji ima i tri utakmice manje, te na pet bodova od Hajduka na trećem i Rijeke na drugom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...