To je to što me zanima!

Može li bizarnije? Bilić je ostao bez igrača jer je ovaj - zaspao

Meksički napadač prošli vikend se trebao pojaviti na liječničkom u West Hamu, no zaspao je i zakasnio na let. U međuvremenu se javila Benfica i otela ga Biliću
Vidi originalni članak

Raul Jimenez (24) trebao je biti novo pojačanje Slavena Bilića u West Hamu. Sve je već bilo dogovoreno s Atletico Madridom i meksički napadač u West Ham je trebao doći na jednogodišnju posudbu.

No tada kreće niz nevjerojatnih događaja. Za prošli vikend zakazan mu je liječnički pregled u novom klubu Slavena Bilića, no Jimenez se javio čelnicima 'čekićara' i rekao im da je - zaspao te propustio let za London.

U međuvremenu se njegovu agentu javila Benfica što se Meksikancu učinilo kao bolja opcija i West Ham je odmah pao u drugi plan. Jimenez je ubrzo dogovorio sve detalje s portugalskim klubom, a u West Hamu bi bili ludi kada bi ga i htjeli nakon svega.

E sad, pitanje je li to bilo tek 'prodavanje magle' umornog meksičkog napadača kako bi imao opravdanje za neodlazak u West Ham ili je doista zaspao. Što god bilo, Bilić je ostao bez solidnog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • depravedscum 12.08.2015.

    Balotelli bi rado promijenio sredinu...

  • bbbdado 11.08.2015.

    Ne vjerujem u te priče

  • 11.08.2015.

    ne bi ga takvog ni u dinamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare