To je to što me zanima!

Može li bizarnije? Harden čisto zakucao, a suci poništili koš!?

U 41. minuti utakmice Harden je ukrao loptu (da, i to može) i neometan zakucao. Lopta je prošla kroz koš, ali odbila se od njega i s vanjske strane vratila se do cilindra obruča. Za suce neregularno
Vidi originalni članak

Houston Rocketsi vodili su 105-89 sedam minuta prije kraja u San Antoniju, imali su i +8 minutu i sedam sekundi prije kraja, ali izgubili su nakon dva produžetka 133-135.

HOUSTON DAO 158, BUCKSI 137 Čudesni Harden zabio 60: Više dali samo Kobe i Chamberlain

James Harden brojao je do 50 i izgubio šestu utakmicu u karijeri u kojoj je zabio barem toliko. Međutim, ovaj su mu poraz potpisali - suci.

U 41. minuti utakmice Harden je ukrao loptu (da, i to može) i neometan zakucao. Lopta je prošla kroz koš, ali odbila i s vanjske strane vratila se do cilindra obruča. Za suce neregularno, ali za suca Jamesa Capersa nema dvojbe.

- Koš je trebalo priznati - rekao je Capers uz objašnjenje da gosti nisu u 30 sekundi tražili video-provjeru.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

I s njim bi, barem strogo rezultatski, Houston pobijedio, a Spursi ne bi dobili priliku kroz dodatno vrijeme proslaviti Lonnieja Walkera IV koji je s osam koševa u nizu donio produžetak, a u onom drugom i zabio posljednji koš, njemu rekordni 28.

- Tada smo stali igrati, a oni dobili samopouzdanje - referirao se Harden na sporan trenutak.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.12.2019.

    spursima suci pomažu jer su ove godine loši

  • wwww 04.12.2019.

    Bitno da je njih Lonny Walker i to četvrti skinuo.Zazivali su ga fun-ovi,Gregg mu je dao priliku i dečko je opravdao talent.Ono što sam ja primjetio da je brz kao šilo..

  • 04.12.2019.

    Zbog ovakvih igrača ja ne pratim ovaj sport, on je kao neka velika zvijezda i dao 50 koseva a prosjek šuta mu 28 %... ja da imam takvog suigraca pojeo bih ga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare