To je to što me zanima!

Može li ga Zagreb dovesti? Sergej Rutenka slobodan igrač

Jedan od najboljih lijevih vanjskih posljednjih 15 godina raskinuo je ugovor s katarskom Lekhwiyom i slobodan je igrač. Zagrebu bi svakako jako dobro došao
Vidi originalni članak

Legenda Ciudad Reala, Celja i Barcelone Sergej Rutenka (34) slobodan je igrač. Nakon samo dva mjeseca raskinuo je ugovor s katarskom Lekhwiyom i vraća se u Europu.

Naravno, taj podatak odmah je u stanje pripravnosti stavio većinu klubova u Ligi prvaka, a kao najrealnija destinacija spominju se Kiel i Vardar. No niti Zagreb tu vjerojatno nije bez šanse. Hrvatski prvak ima velike probleme upravo na mjestu gdje Rutenka može najviše dati, na lijevom vanjskom. Njegovo iskustvo i znanje itekako bi dobro došlo mladoj momčadi Veselina Vujovića, a s obzirom na probleme u momčadi hrvatskog prvaka, Rutenkina polivalentnost i mogućnost igranja na pivotu te srednjem vanjskom bila bi uranjeni poklon pod bor treneru Zagrepčana.

Bjelorus Rutenka osvojio je šest naslova prvaka u Ligi prvaka s tri kluba, Celjem, Ciudad Realom i Barcelonom, a nastupao je za Sloveniju i Bjelorusiju te ima španjolsko državljanstvo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • paradiso77 03.12.2015.

    tesko,da bar ali...

  • daljinac 03.12.2015.

    Koga to zanima ?

  • dodo-077 03.12.2015.

    najgora stvar je to sto je u rukometnu velika placa dati igracu 10-15 tis eura mjesecno.... dok npr u dinamu fernandes im 80

Komentiraj...
Vidi sve komentare