To je to što me zanima!

Može li Hrvatska na SP-u pokriti neigranje Džombe?

Džomba je napustio momčad zbog neslaganja s izbornikom. Može li Hrvatska bez svog pouzdanog desnog krila napraviti rezultat na SP-u?
Vidi originalni članak

Iskusni hrvatski reprezentativac Mirza Džomba izneneđujuće je objavio da više ne želi igrati za reprezentaciju. Glavni razlog je loša komunikacija s izbornikom Linom Červarom, a sve je kulminiralo kad ga on nije želio uvesti u igru za CO Zagreb protiv Löwena u Njemačkoj. Džombu je ta odluka toliko pogodila da je odlučio više ne igrati pod Červarom, te će Pakleni morati dobar rezultat na SP-u tražiti bez njega, vjerojatno s Horvatom u prvoj postavi. Osim njega za tu poziciju konkuriraju još Čupić i Zrnić. Mislite li da Hrvatska može na nadolazaćem SP-u nadoknaditi neigranje ponajboljeg desnog krila na svijetu?

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marban 19.11.2008.

    .. ne može....... Džomba je rukometni velemajstor

  • realist4 19.11.2008.

    ma nije toliki problem što će đomba toliko igrački i kvalitatino falit,jer imamo zaista sjajna desna krila,već je stvar u tome što je đomba nije zaslužio takav odnos,on je legenda,njegovi golovi su nas uvijek dovodili do pobjeda,često naj strijelac i naj desno krilo turnira, a prije svega dio jedne velike škvadre koja se čini se rasipa jer i lac je nezadovoljan odnosom s izbornikom,balić koluta očima na time-autovima,sve je to tužno jer su oni naj momčad koju smo ikada imali u bilo kojem sportu,zaslužili su respect,a ne da ih se ovako šikanira...

  • striko_kc 19.11.2008.

    ma dŽomba mora igrati!!!!LINO JE BUDAL KOJA NEBI BILA TU GDJE JE DA NEMA DŽOMBE

Komentiraj...
Vidi sve komentare