To je to što me zanima!

VIDEO Gol Grgića provjeravali 4 minute, prvijenac za Nigerijca

Prvo su nogometaši Lokomotive tražili igranje rukom, a nakon što je bilo jasno da ga nema, još se pregledavalo zaleđe. Morao je pričekati Grgić kako bi i drugi put proslavio gol
Vidi originalni članak

Igor Pajač i Kruno Šarić povlačili su crte u sistemu VAR sobe, a nogometaši na Poljudu mogli su na jedan NBA time out, gledatelji pred malim ekranima po čips i osvježavajuće piće, vratiti se u miru, još malo pričekati i onda saznati da je gol koji je zabio Lukas Grgić ipak - na semaforu!

HAJDUK - LOKOMOTIVA 2-1 Hajduk pred 20.000 gledatelja 'slomio' Lokomotivu uoči dolaska moćnog Villarreala

Oko četiri je minute trajala provjera gola veznjaka splitskog kluba, prvo su tražili nogometaši Lokomotive igranje rukom, ali već nakon prvog pregleda snimke bilo je jasno da toga nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grgić je bio uporan kod suca Tihomira Pejina koji mu je rekao da nema ruke, ali da se provjerava zaleđe. U nevjerici je bio 'bili', ali isplatilo mu se čekanje te je drugi put mogao proslaviti gol nakon što se pokazalo da je bio u dozvoljenoj poziciji.

Bio je to gol za 2-0, dok je Splićane u vodstvo doveo Chidozie Awaziem koji je u 33. minuti manirom napadača, a ne stopera ili zadnjeg veznog kojeg igra u redovima momčadi s Poljuda.

Golove možete pogledati OVDJE.

Izabranici Valdasa Dambrauskasa su do poluvremena protiv Lokomotive imali dva gola prednosti, a nakon male drame na kraju slavili su 2-1. Awaziem je napravio penal, a Kulenović ga je zabio za konačnih 2-1.

Sve to prije uzvratne utakmice protiv Villarreala u playoffu Konferencijske lige na Poljudu. Podsjetimo, nakon prvog susreta zaostaju 4-2.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Steve01 21.08.2022.

    trulež i jedni i drugi

  • TEBRAx 21.08.2022.

    Ipak crte nemaju istu snagu u HNL-u, Strahonja će nam sutra stručno objasnit tu razliku…

  • ZG - KAJ 21.08.2022.

    I nije dosuđen čisti jedanaesterac za Lokomotivu....Kustiću, odlazi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare