To je to što me zanima!

Možeš još niže, pliz! Maserka je pogodila točno mjesto gdje boli

Kako odigrati najbolju utakmicu u životu? Zna mladi Brandon Matera iz australskog nogometnog kluba Gold Coast Suns. Otiđite jednostavno na masažu kod klupske maserke i svi vaši problemi bit će riješeni
Vidi originalni članak

Brandon Matera, 25-godišnji nogometaš australskog kluba Gold Coast Suns, u subotu navečer odigrao je, po mnogima, svoju najbolju utakmicu u karijeri protiv Carltona. 

Sigurno su u pitanju sati i sati treninga, ustajanja rano ujutro, neumornog trčanja po australskim šumama i parkovima i tome slično, ali nije odmogao ni poseban tretman pripadnice liječničkog tima.

Matera je u tijeku utakmice osjetio zatezanje prepone i morao je na par minuta izaći s terena kako bi masažom opustio pogođeni mišić. Vjerojatno je mladoj maserki već dosadila utakmica i dominacija Gold Coast Sunsa na terenu pa je s dodatnom pažnjom odlučila obaviti svoj dio posla. 

Kamere su uhvatile krivi, a možda i točni, ugao događanja na kojem je vidljivo da su oboje uživali u masaži. Ispočetka je to podsjećalo na običan tretman van terena, ali maserki su ruke pobjegle malo niže. Na par kadrova nije sigurno što je mlada gospođica masirala. 

Kako god, Materi je masaža očito prijala jer je, vrativši se na teren, dominirao. 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mercedes s klasa 20.04.2017.

    sve kao njemu teško palo

  • x00x 19.04.2017.

    licki se rukova s njim

  • onoka 19.04.2017.

    Nek pomirise prst

Komentiraj...
Vidi sve komentare