To je to što me zanima!

Mravi slavili u Ljubljani, poraz Zadra kod Partizana

Bez Ante Tomića, koji je otišao u madridski Real, košarkaši Zagreba su odigrali i drugu utakmicu, te drugi put slavili. Zadrani su izgubili u Beogradu
Vidi originalni članak

Pobjeda Zagreba u 18. kolu NLB lige posebno odzvanja budući je Zagreb u Ljubljani svladao Union Olimpiju 85-82. Zagreb je silovito otvorio utakmicu, pa su tako nakon prve četvrtine imali ogromnih 26-11. Zagreb je do velike pobjede vodio Krunoslav Simon sa 22 poena. Damir Mulaomerović je ubacio 17 uz šest asistencija, dok je Andrej Štimac ubacio 15. Zadar nije imao nikakve šanse u Beogradu kod Partizana koji je pobijedio 86-74. Neizvjesnost pobjednika je počela isparavati već u prvoj četvrtini (27-15), a definitivni slom Zadrana, koje je vodio novi trener Danijel Jusup, se dogodio u trećoj dionici koja je završila uz 69-52 za domaćina. Bolji su od ostalih kod Zadrana bili Rančić i Stipčević sa po 16, te Tomislav Ružić sa 15 poena i devet skokova. Cedevita je na svom parketu slomila Budućnost u nastavku i pobijedila 83-71. Andrija Žižić je postigao 24 poena, dok je Marino Baždarić dodao 16.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šicika 25.01.2010.

    Dobro,poraz Zadra međutim zašto nije navedeno da su srbi navijače Zadra vratili doma, nisu im dopustili ulazak u zemlju a imali su sve potrebne dokumente?? Pretresali su ih ko da ih je bin laden posla,i još su tamošnji mediji pisali da su došli iz grada koji mrzi srbe i sve njihovo.Ma kako je to moguće kad u tom istom gradu prate svoj klub kad gostuje,nesmetano provode ljeta , a Zadranima to isto nije omogućeno stoga smatram da je trebalo napisati nešto o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare