To je to što me zanima!

Mrki Fabio Capello opasno je upozorio Ashleyja Colea

Ashley Cole nije siguran. Na SP neću voditi poluspremne igrače, tamo idu samo apsolutno spremni igrači, i fizički i psihički - rekao je Capello
Vidi originalni članak

Ashley Cole, nogometaš Chelseaja i standardni član engleske reprezentacije nije u natjecateljskom pogonu od veljače i teže ozljede gležnja. Iz londonskog kluba su najavili da bi se Cole mogao vratiti u momčad krajem travnja, ali je već sada engleski izbornik Fabio Capello poslao igraču jasno upozorenje:
- Neki igrači mogu računati na odlazak na Svjetsko prvenstvo, no definitivno nemam potpuno ispunjen popis putnika na jug Afrike. Primjerice, Ashley Cole nije siguran. Jer, na prvenstvo neću voditi poluspremne igrače, tamo idu samo apsolutno spremni igrači, i fizički i psihički - rekao je Capello i dodao:
- Cole me mora uvjeriti da može podnijeti sve teškoće i jaki ritam kakav će biti na prvenstvu. Ne može mi to dokazati riječju, niti obećanjem, već to mora dokazati na travnjaku. Zato njemu i svakom sličnom ponavljam da je teren mjesto gdje se dokazuju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BubyBj 08.04.2010.

    mora ga vodit jer nema boljeg

Komentiraj...
Vidi sve komentare