To je to što me zanima!

'Mršavi' derbi na Meazzi: Kale uzeo bod požutjelom Brozoviću

Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta za Inter i imao jako dobru šansu u završnici prvog dijela. U nastavku je dobio žuti karton, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera i Rome u prvom su susretu 15. kola talijanskog prvenstva na San Siru odigrali 0-0.

Milanski je klub time propustio priliku još malo pobjeći Juventusu koji će se sutra na Olimpicu imati priliku vratiti na prvo mjesto pobijedi li Lazio.

KONKURIRA ZA LAZIO Vratija se Marko: Pjaca nakon 993 dana može igrati za Juve!

Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta za Inter i imao jako dobru šansu u završnici prvog dijela. U nastavku je dobio žuti karton, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome.

Vodeći Inter sada ima 38 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Juventusa, dok je Roma četvrta s 29 bodova, jednim manje od Lazija, a jednim više od petog Cagliarija. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cuchu 07.12.2019.

    Obrana je jedino sto zasluzuje prolaznu ocjenu sinoc, uz Brozovica donekle (Handu ne racunam jer nije imao ozbiljnog posla). Prvo poluvrijeme se Inter od 5. do 30. min nije mogao sastat s loptom i zadrzat je duze od 20s. Kasnije se Roma ispuhala. Mozda su namjerno krenuli u nesto sporijem tempu jer zamjena u veznom redu nema, ovih istih 12-13 igraca igra od pocetka sezone stalno, a Borja ne moze vise od 30-40 min ozbiljnog nogometa odigrat. Bekovi po defaultu katastrofalni, Biraghi uzas, igrac manje, Candreva je...Candreva, Lazaro uz svu volju kasnije nije imao s kim nista ni odigrat jer su svi ostali bez snage. Smalling "pojeo" Lukakua, igra kao Maldini otkad je u Romu dosao, Lautaro je zvijer, ali se cesto puno trosi u pokusaju oduzimanja lopte pa mu onda nestane snage za zavrsnicu, i prije ce zabit neku tesku situaciju nego mrtvaca sa 5m. Sve u svemu bez veznog reda se ne moze, sa Vecinom i (pogotovo) Borjom se moze odigrat ozbiljna utakmica, pogotovo derbi. Ali idemo dalje, probat dobit Barcu i proci dalje u LP. Forza Inter!

  • Samarsa 07.12.2019.

    Kale uzeo bod hahaha koja smijurija,a sto je tocno on napravio za taj bod?

  • 06.12.2019.

    Kale je uzeo bod jednako kao i KA(R)LEusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare