To je to što me zanima!

Mrzite čučnjeve? E sada ćete ih zavoljeti: Ovako ih radi Lucija

Atraktivna Lucia Javorčekova svojevremeno je dominirala u biciklizmu, ali je ubrzo shvatili da zarada baš i nije zadovoljavajuća te se počela baviti modelingom
Vidi originalni članak

Bivša državna prvakinja u biciklizmu Lucia Javorčekova (30) spektakularnu obalu Tuluma osim za uživanje, koristi i za vježbanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Biciklistica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javorčekova nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima obožavatelje ostavlja bez daha, a kako bi održala zavidnu liniju odradila je seriju vježbi za stražnjicu u improviziranoj teretani koja se nalazi na jednoj od najboljih plaža u Meksiku. 

Slovačka biciklistica bila je prvakinja države 2018. godine, ali ubrzo je od toga odustala te je svoju građu iskoristila za manekenstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova)

Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta baš i nije bila unosna. 

Danas je jedna od najljepših žena na svijetu, a fanove svakodnevno obavještava što radi. S obzirom na to da je na većini fotografija u minijaturnim odjevnim kombinacijama, nije previše iznenađujuće što ju na Instagramu prati preko dva milijuna ljudi, a ta brojka iz dana u dan raste.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Janka Puszta 15.05.2021.

    Da ja njoj pošlem svoj slikopis kak delam čučnjeve, rekla bi prasec debeli, a to nije v redu. Jer meni se sviđa kak ih ona dela.

  • sljastrava 15.05.2021.

    Je je,baš od čučnjeva🤣

  • sasakapelari 15.05.2021.

    Brzo je skuzila s kakvim atributima raspolaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare