To je to što me zanima!

Muamba je pozdravio navijače: Sretan sam što mogu hodati...

Nogometaš Boltona Fabrice Muamba, koji je nakon oporavka od srčanog zastoja u srijedu prvi puta nazočio utakmici svog kluba. Zahvalan je svima na velikoj podršci
Vidi originalni članak

Zbog srčanog zastoja tijekom dvoboja FA Cupa između Tottenhama i Boltona na White Hart Laneu Muamba je kolabirao i na koncu jedva izvukao živu glavu. No uslijedio je odličan oporavak pa se nogometaš pojavio na utakmici u srijedu na Reebok stadionu.

- Dobro sam, svakim danom sam sve jači. Sretan sam zbog povratka na ovaj stadion i zbog susreta s navijačima - izjavio je Muamba za Sky Sports nakon što su ga srdačno pozdravili navijači prije početka susreta.

- Preplavljen sam osjećajima i srećom zbog velike podrške koju primam. Presretan sam jer opet mogu normalno razgovarati i hodati. Ovaj je stadion za mene posebno mjesto. Zahvalan sam navijačima na njihovoj potpori, ali i svima koji su meni i mojoj obitelji slali pisma podrške. Još imam za pročitati šest kutija punih pisama s dobrim željama za ozdravljenje. Od sveg srca još jednom hvala svima - izjavio je vidno uzbuđeni Muamba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PascalHens 03.05.2012.

    drži se kralju! očekujemo te uskoro na travnjaku. svako dobro

  • LiLu 03.05.2012.

    ma muamba je dobar momak hvala bogu pa se sve dobro zavrsilo ova godina je stvarno pogubna za sportase.

  • DanijelSrpak 03.05.2012.

    sportaši imaju love za dobre doktore i prežive, tko nam je kriv što nismo bogati, ili bar poznati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare