To je to što me zanima!

Muke u Londonu: Panika uoči finala, Chelsea prepolovljen

John Terry, Ramires, Branislav Ivanović i Raul Meireles imaju kartone, a Gary Cahill i David Luiz su ozlijeđeni, pa je upitno hoće li biti spremni za finale Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Kako sastaviti momčad za veliki finale, pita se Roberto Di Matteo. Četiri igrača su suspendirana, a dva ozlijeđena. Najveći problem je u obrani i zbog toga je talijanski trener u velikoj panici. 

Kapetan John Terry i Ivanović neće igrati zbog kartona, a Gary Cahill i David Luiz imaju velikih problema s ozljedama.

- U velikim smo problemima, ali nadam se da ću biti spreman do subote. Osjećam se puno bolje iz dana u dan - izjavio je David Luiz.

Di Matteo zasad od braniča koji su spremni za finale ima samo Colea, Bosingwu i Paula Ferreiru. Sva trojica su bekovi i ako se nitko ne oporavi, na stoperskoj poziciji mogao bi zaigrati i veznjak Michael Essien, ne bi mu to bilo prvi put.

- Žrtvovat ću se ako bude trebalo - rekao je Ganac.

Ni u veznoj liniji situacija nije bajna. Meireles i junak polufinala Ramires su suspendirani.

- Protiv Blackburna sam probao neke opcije da vidim kako to izgleda. Razmišljam o tome da zaigram s dva napadača. Didieru Drogbi mogao bih pridružiti Fernanda Torresa. S njima dvojicom u napadu obrana Bayerna bila bi na većim mukama - kaže Di Matteo.

Ni naslov mu neće pomoći

Engleski mediji uvjereni su da će Roberto Di Matteo čak i u slučaju pobjede u finalu već idući tjedan biti “bivši”. Velika Abramovičeva želja je Pep Guardiola. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • antirealovac 16.05.2012.

    abramović je kao massimo moratti

  • Dulce-Vg 16.05.2012.

    nema šta,covjek se iskazao i treba dobiti šansu za cjelu sezonu,a abramovic ako nema kuda s parama neka ih da sanaderu on ce sigurno znati kuda s njima

  • fikret77 16.05.2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Komentiraj...
Vidi sve komentare