To je to što me zanima!

Müller: Pep je rekao da će nam odrezati ja*a ako ne dobijemo

Bayern je izbacio Juventus iz Lige prvaka, a nakon utakmice pojavile su se šale na račun motiviranja Pepa Guardiole svojih nogometaša. Tako je Müller rekao da im je Pep "htio odrezati ja*a"
Vidi originalni članak

Nakon što su nogometaši Pepa Guardiole izbacili Juventus iz osmine finala Lige prvaka, svi u Bayernu su bili odlično raspoloženi. Tako se nakon susreta pojavila šala na račun španjolskog stručnjaka i njegovog motiviranja cijele momčadi uoči produžetaka u kojima su Alcantara i Coman postigli golove.

Sve je započeo legenda Bayerna i stručni komentator Sky Sportsa Franz Beckenbauer koji je novinaru nakon utakmice u TV emisiji rekao da može zamisliti Guardiolu kako svojim igračima govori da će ih kastrirati ako ne pobijede.

Tu izjavu iskoristio je jedan novinar i pitao Thomasa Müllera nakon utakmice.

- Beckenbauer je rekao da može zamisliti kako vam Pep prijeti kastriranjem ako ne pobijedite. Očigledno se upravo to i dogodilo? - pitao je novinar na što je Müller odgovorio:

- Ma da, bilo je jako slično. Samo što nije rekao kastrirati nego je zaprijetio da će nam odrezati ja*a - prihvatio je zezanciju njemački reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mercedes s klasa 18.03.2016.

    Ovi naši novinari su budale! Kladim se da taj nikad nije bio na poluvremenu u nekoj svlačionici.

  • Xyster 17.03.2016.

    Jedino mi je zbog Guardiole drago da su prošli, iako se vidi da su u velikom padu. Ali bolje za nih sada nego kasnije u polufinalu kada im naleti još teži suparnik. Ako su ovakvu utakmicu prošli vrlo lako bi mogli otići do kraja, ali sljedeće im sezone sljedi grubo prizemljenje.

  • NIKE 17.03.2016.

    Da Bog da ispali u četvrtfinalu , ljigonje jedne . Zar je Bayern spao na stiumulaciju sudaca . Ako mi se išta gadi to je kada jedna ekipa ne zasluženo prođe. Upravo tog Pepa Guardiolu sudci redovito pomažu . Sjećam se još davne 2009e godine protiv Chelseae , zatim 2011 godina protiv Reala,- ljigavi glumci (Busquets,Pedro,Alves) , ove godine u Juventus odlazi oštećen za gol , ma neke se hebe on i njegovi naslovu sa takvim utakmicama . Krajnji bezobrazluk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare