Sport

Komentari 27

Müller: Pep je rekao da će nam odrezati ja*a ako ne dobijemo

Müller: Pep je rekao da će nam odrezati ja*a ako ne dobijemo

Bayern je izbacio Juventus iz Lige prvaka, a nakon utakmice pojavile su se šale na račun motiviranja Pepa Guardiole svojih nogometaša. Tako je Müller rekao da im je Pep "htio odrezati ja*a"

Nakon što su nogometaši Pepa Guardiole izbacili Juventus iz osmine finala Lige prvaka, svi u Bayernu su bili odlično raspoloženi. Tako se nakon susreta pojavila šala na račun španjolskog stručnjaka i njegovog motiviranja cijele momčadi uoči produžetaka u kojima su Alcantara i Coman postigli golove.

Sve je započeo legenda Bayerna i stručni komentator Sky Sportsa Franz Beckenbauer koji je novinaru nakon utakmice u TV emisiji rekao da može zamisliti Guardiolu kako svojim igračima govori da će ih kastrirati ako ne pobijede.

Tu izjavu iskoristio je jedan novinar i pitao Thomasa Müllera nakon utakmice.

- Beckenbauer je rekao da može zamisliti kako vam Pep prijeti kastriranjem ako ne pobijedite. Očigledno se upravo to i dogodilo? - pitao je novinar na što je Müller odgovorio:

- Ma da, bilo je jako slično. Samo što nije rekao kastrirati nego je zaprijetio da će nam odrezati ja*a - prihvatio je zezanciju njemački reprezentativac.

Najčitaniji članci