To je to što me zanima!

Multitalent s loptom: Modrić bi komotno mogao igrati u NFL-u

U nekoliko 'disciplina' nastupali su mješoviti parovi pa su se tako Modrić i Collins natjecali protiv Ramosa i Normana u prvoj disciplini, dok su u idućoj Modrić i Collins igrali protiv Courtoisa i Normana
Vidi originalni članak

Ti bi mogao igrati i kod nas, rekli su igrači NFL momčadi Washington Redskins Luki Modriću nakon što su zajedno snimili šaljiv video vježbi s treninga u kombinaciji američkog i normalnog nogometa.

S jedne strane Luka Modrić, Sergio Ramos i Thibaut Courtois, s druge Landon Collins i Josh Norman. 'Igra poznaje igru', naslov je videa na službenoj stranici Real Madrida u kojem su realovci i Redskinsi odmjerili snage u vježbama karakterističnim za dva nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

U nekoliko 'disciplina' nastupali su mješoviti parovi pa su se tako Modrić i Collins natjecali protiv Ramosa i Normana u prvoj disciplini, dok su u idućoj Modrić i Collins igrali protiv Courtoisa i Normana.

Uz puno smijeha i zabave te komičnih pokušaja poput onih da igrači NFL-a vode loptu nogom, tko je bio konačni pobjednik pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danko1471991 31.08.2019.

    Je bas, sa svojih 50 kg, polomili bi ga kao špagetu...

  • Obi-Wan Kenobi 31.08.2019.

    Ne bi se digao nakon jednog tacklea

  • Busi 31.08.2019.

    na prvu sam pomislio da je ovo lebron na slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare