To je to što me zanima!

Mumlek: Ovdje je prije svega zabava, uživam u Ludbregu

ZABIJA S 35 METARA Podravina je dobila Viroviticu 5-0, a dva gola dao je Miljenko Mumlek. I dalje blista unatoč tome što na svojim leđima ima već 40 godina...
Vidi originalni članak

Naviknuo sam se na malo drukčiji režim rada. U prvoj ligi nogomet je ipak posao, a ovdje je prije svega zabava i rekreacija, kaže Miljenko Mumlek (40), ponajbolji igrač Podravine iz Ludbrega.

Debitirao je za Varteks 1992. i za njega odigrao više od 300 utakmica. Krajem 2011. osuđen je na sedam mjeseci zatvora zbog namještanja rezultata, ali ipak je odlučio vratiti se nogometu.

Volim se nadmetati i uvijek se dokazivati. Dok je tako, igrat ću nogomet, Miljenko ni ne razmišlja o skorom kraju karijere

- U studenom ću navršiti 41 godinu, neki moji suigrači nisu se ni rodili kad sam ja debitirao za Varteks, neki su sakupljali lopte... A sad igram s njima. I uopće nije loše, imamo solidnu momčad i igramo dobar nogomet - kaže Mumlek.

U nedjelju je Podravina to i pokazala. Mumlek također. U Ludbregu je s 5-0 pala Virovitica, a Miljenko je zabio dva gola. Prvi iz slobodnog udarca već u 5. minuti, drugi u 32. s gotovo 35 metara!

- Gdje god sam igrao u karijeri, u tome sam uživao. I u ovim sam godinama na svakom treningu - kaže Mumlek.

A to se na njegovoj igri i vidi. Na terenu izgleda kao da bi mogao pomoći i nekim prvoligašima...

Lijepo je vidjeti da i dalje igra i Edin Mujčin. Super je to, bit ćemo dulje zdravi, Mumlekova karijera traje već 21 godinu

- Kraj karijere? Volim se nadmetati i dokazivati. I dokle god je tako, igrat ću. Ne živim u prošlosti, ne volim ni spominjati neke svoje stare zasluge. Drago mi je što još igram. Uživam - kaže Mumlek i uz smijeh dodaje:

- Vidim da i Edin Mujčin još igra. Eto, nisam sam.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • KTBFFH ZG 06.09.2013.

    Izdominirali!! :D

  • hrvatskazemljakriminala 06.09.2013.

    Ja takve utakmice gledam s gustom

  • BornaŠunjić 06.09.2013.

    rijetki su takvi koji istinski uzivaju u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare