To je to što me zanima!

Mundo: Mbappé stiže i preuzet će 'desetku', Luka Modrić odlazi

Mbappé će naslijediti Modrićev broj '10'. U PSG-u nosi 'sedmicu', ali taj broj je vlasništvo Viniciusa. 'Desetka' neće biti ništa novo za Mbappéa, s njom na leđima je osvojio Svjetsko prvenstvo, navodi španjolski list
Vidi originalni članak

Transfermarkt je upitao svoje pratitelje gdje bi Luka Modrić trebao nastaviti karijeru ako ode iz Real Madrida. Ako ode. I većina je rekla da bi to trebao biti zagrebački Dinamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, ako hrvatski kapetan uistinu napusti Santiago Bernabeu, oko čega se sve više polemizira. A danas je Mundo Deportivo bio nešto odrješitiji i konkretniji pa je u članku pod naslovom "Koji broj će Mbappé nositi u Real Madridu?" naveo Modrićev odlazak i dolazak Francuza kao gotovu stvar.

'Real ne planira produžiti ugovor Modriću'

- Već se govorka koji broj će Mbappé nositi u Realu. To je 'desetka' koju Modrić sada nosi. Broj koji će postati slobodan na ljeto budući da hrvatskom veznjaku ugovor istječe 30. lipnja i njegova obnova nije u planovima bijelog kluba - piše Mundo te dodaje:

- Tako da, Mbappé će naslijediti Modrićev '10'. U PSG-u nosi 'sedmicu', ali taj broj je vlasništvo Viniciusa, koji neće otići iz kluba. 'Desetka' neće biti ništa novo za Mbappéa pošto ju nosi u francuskoj reprezentaciji s kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mata10 17.02.2024.

    Koliko puta je dosad Mbape "stigao"u Real? Dosad je mogao odigrati 100 utakmica.

  • Škrbava letva 17.02.2024.

    Plavokosi pony ima 38 godina i ne kuzi da je bog rekel dosta. Isto kao ni onaj portugalski Hamdija.

  • 17.02.2024.

    Novinari nikako dočekati da Luka ode i da feštaju do mile volje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare