Obavijesti

Sport

Komentari 21

Transfermarkt upitao navijače iz cijelog svijeta gdje Modrić treba završiti karijeru. Evo što kažu

Transfermarkt upitao navijače iz cijelog svijeta gdje Modrić treba završiti karijeru. Evo što kažu

Bilo je tu odgovora iz zemalja diljem Afrike, Bliskog i Dalekog Istoka, Europe, ali i Hrvatske... Svi su složni da bi se Luka Modrić trebao vratiti u klub koji ga je lansirao u svjetske visine

VIDEO

Puno puta do sada govorilo se da je ovo zadnja sezona Luke Modrića (38) u dresu Real Madrida. Ono što prethodne razlikuje od ove je što je hrvatski kapetan tada igrao u udarnom sastavu. Ove sezone nastupa znatno manje i jasno je da je Carlo Ancelotti uspio u naumu, provesti smjenu generacija u 'kraljevskom' klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

modrić s druge strane 00:31

Modriću je 38 godina i iza njega je velebna karijera. Karijera kakvu velika većina nogometaša može samo sanjati i zbog koje će budući naraštaji ponosno isticati "Luka je moj idol".

Transfermarkt: Kamo ide Modrić?

I, kako je vodeća momčad španjolske La Lige dala nagovijestiti tijekom dosadašnjeg dijela sezone, Modrić ovoga puta vrlo vjerojatno igra posljednju na Santiago Bernabeuu. Ništa nije službeno, no napisi su iz tjedna u tjedan sve glasniji pa se i Transfermarkt odlučio poigrati te upitati svoje pratitelje, kojih ima iz svih dijelova svijeta, gdje bi Modrić trebao nastaviti karijeru.

Ponuđeni odgovori bili su Al Nassr (gdje je Cristiano Ronaldo), Inter Miami (gdje je Lionel Messi), Dinamo Zagreb i mogućnost da Modrić objesi kopačke o klin.

I velika većina navijača u komentarima na Facebooku je složna da bi Modrić karijeru trebao završiti u zagrebačkom Dinamu. Bilo je tu odgovora iz zemalja diljem Afrike, Bliskog i Dalekog Istoka, Europe, ali i Hrvatske.

Dinamo ima kampanju za Modrića

Gdje će Modrić i hoće li završiti karijeru gotovo sigurno nećemo saznati prije ljeta, po starom dobrom običaju kada je plemeniti veznjak i prethodnih godina objavljivao novosti oko događaja u svojoj karijeri.

No, nema sumnje da bi Dinamova kampanja "imalo bi smisla" itekako smisla imala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.