To je to što me zanima!

Nema Messija, nema bodova: Prvi poraz Barce u prvenstvu

Barcelona je bez ozlijeđenih Valdesa, Puyola, Dani Alvesa i Lea Messija kod Atheltic Bilbaoa doživjela svoj prvi ovosezonski poraz u španjolskom prvenstvu...
Vidi originalni članak

Samo četiri dana nakon neočekivanog poraza u Ligi prvaka kada je na gostovanju kod Ajaxa poražena 1-2, Barcelona je doživjela i prvi poraz u španjolskom prvenstvu. Athletic je golom Muniaina u 70. minuti utakmice srušio dominaciju Barce u Primeri i ponovno učinio prvenstvo zanimljivim. Igrači Barcelone pogriješili su na nekih 40 metara od svog gola, a loptu je po desnoj strani povukao Susaeta do šesnaesterca gdje je akciju završio Muniain lako svladavši Pinta za slavlje Baska. Spomenimo i kako je katalonska momčad nastupila bez ozlijeđenih Victora Valdesa, Carlesa Puyola, Danija Alvesa i Lionela Messija

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu koja je na gostovanju kod Granade slavila s 2-1, i u 57. minuti utakmice zaradio žuti karton zbog kojeg neće nastupiti u sljedećem kolu protiv Athletic Bilbaoa. 

Betis je kod kuće odigrao 2-2 protiv Rayo Vallecana i tako ostao na posljednjem mjestu prvenstvene tablice. Za domaćine su zabili Amaya u 27. te Verdu u  81. minuti, dok je za goste strijelac bio Bueno u 51. te 90. minuti utakmice. 

Valencia je na domaćem travnjaku glatko s 3-0 dobila Osasunu, a sva tri gola zabio je Brazilac Jonas

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Lijepo vrijeme 03.12.2013.

    Navijam za Barcelonu, ali ovo nije dobro! Samo da izdržimo do povratka Messija onda se možemo nečemu nadati u prvenstvu! Što se tiče lige prvaka tu je Bayern najbolji ali to ne znači da će osvojiti ligu! Trenutnu u Španjoloskom prvenstvu dva Madridska kluba igraju bolje!

  • topnik_1_1 02.12.2013.

    Nevjerovatan presing atletica,nisu im dali oka otvorit.Drago mi je zbog poraza barce,jer bit će prvenstvo zanimljivije.

  • Joker123 02.12.2013.

    bravo Athletic

Komentiraj...
Vidi sve komentare