To je to što me zanima!

Munja udarila u nogometni teren, jedan igrač u bolnici...

Zagrijavanje na jednom nogometnom travnjaku prekinuo je udar munje koji je teže ozlijedio Toma V. koji je prevezen u bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život
Vidi originalni članak

Neposredno pred utakmicu između austrijskih nogometnih klubova Sillian i Nötsch na travnjaku se zagrijavalo nekoliko igrača, a onda je ne teren udario grom i srušio igrače na travu. 

Dvojica igrača ostala su ležati u nesvijesti, a medicinsko osoblje pohitalo je prema njima ne bi li im pružilo pomoć. Jedan od njih (Alex B.) ubrzo je došao k svijesti, no drugi (Tom V.) je doživio teži zastoj srca i nakon reanimacije na licu mjesta prevezen je u bolnicu u Klagenfurtu gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SWEET CHILD 07.04.2014.

    Užas!

  • crovata 06.04.2014.

    Kako to da pored reflektora metalnih i svega često grom udari direkt u ravan teren? NIkada nisu to istraživali. jer čemu metalni onda gromobrani na kucama. Iluzija da si siguran? :)

  • nocni_kupac13 06.04.2014.

    Ne znam jeste li Vi dozivjeli to da ste blizu objekta ili drzeta kad grom udari u njeg, ja jesam na sjeveru Canade kada sam bio u fishingu, na 15tak m od mene grom je udario u jako debelo drvo i (ako hocete vjerujte ako necete i ne morate) i razcijepio je na pola, kad sam osjetio praznjene iako mi je kosa bila mokra sve dlake na glavi su stajale okomito kao bodlje kod jeza kad se brani :) , od tad ja cim primjetim da ce nevrijeme pakujem se i bjez u auto pa pravac kuca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare