To je to što me zanima!

Murić: Na igrama mi je čestitao i De Boer, često pričam s njim

Svakog dana više od dva sata učim jezik i uskoro s tim neću imati problema, kaže Robert Murić, koji je sve bliže prvom sastavu Ajaxa. Mogao bi zaigrati za vikend
Vidi originalni članak

Vrijeme između treninga s prvom momčadi Robert Murić krati igrajući za drugi sastav Ajaxa. Nakon šest mjeseci kaljenja blizu je prve momčadi. Mogao bi za Franka de Boera zaigrati ovaj vikend, kad Ajax igra protiv Twentea u Amsterdamu.

- Trebalo mi je vremena za prilagodbu, ipak je bila velika promjena za mene, ali i da se pripremim sto posto. Sad se sve posložilo, igram sve bolje, spreman sam i, što se mene tiče, mogao bih igrati za prvu momčad. Znam da je i trener Frank de Boer rekao da će pričekati da me uvede u momčad dok ne budem u najboljoj formi - rekao je mladić iz Bednje .

Priuštio mu je trener ovih dana puno neizvjesnosti. Nakon što je zabio dva sjajna gola Volendamu, Robert Murić i sam osjeća da je došlo vrijeme da se okuša u prvoj nizozemskoj ligi s “velikim dečkima”.

No De Boer za sada o tome samo šuti i smješka se...

- Prišao mi je nakon utakmice i čestitao na igri. Često pričamo, hvali me - kaže Murić .

U Amsterdamu je trenutačno sam, u gradu se snalazi sve bolje, iako ima malo slobodnog vremena za bolje upoznavanje glavnog nizozemskoga grada.

- Ujutro sam već prije devet u trening centru, a tamo sam do tri popodne. Svakog dana više od dva sata učim nizozemski, pa ubrzo ni s tim neću imati previše problema. Volim se prošetati Amsterdamom, no često sam umoran pa sam najradije kod kuće - rekao je hrvatski reprezentativac U-19.

- Dobio sam poziv, neću razočarati - dodao je Murić .

Idi na 24sata

Komentari 17

  • r0p3 12.02.2015.

    cesto prica s njim a nezna ni engleski, a kamoli nizozemski HAHAHAHHAHA.b*dala

  • thug life doge 12.02.2015.

    Živkoviću crni Živkoviću :D

  • Sly_theKing 12.02.2015.

    mene sam zanima sta izvjestavate o ovom nizozemcu koji ce igrat za nizozemsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare