To je to što me zanima!

Murićev tužan debi: Ovo sve posvećujem baki i roditeljima

Mladi hrvatski napadač Robert Murić u nedjelju je upisao službeni debi za seniorsku momčad Ajaxa. Izabranici Franka de Boera pobijedili su Excelsior 3-0, a Murić je asistirao kapetanu
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski napadač Robert Murić u nedjelju je upisao službeni debi za seniorsku momčad Ajaxa. Izabranici Franka de Boera pobijedili su Excelsior 3-0, a bivši igrač Dinama asistirao je kapetanu Davyju Klaassenu za zadnji gol iako je mogao sam na golmana.

- Mogao sam ići jedan na jedan s golmanom, ali sam odlučio dodati loptu Davyju - rekao je mladi napadač Ajaxa.

No sjajan debi zasijenio je tužan obiteljski događaj. Naime, Muriću je preminula baka.

- Preminula mi je baka. U dogovoru s roditeljima odlučio sam ipak ostati u Nizozemskoj. I samo par minuta nakon debija upisao sam asistenciju, bilo je sjajno. Gol posvećujem baki i roditeljima - rekao je Murić nizozemskim medijima.

Ajax se nalazi na drugom mjestu nizozemskog prvenstva, samo bod iza vodećeg PSV-a (59 bodova). 'Kopljanici' sljedeću utakmicu igraju protiv trećeplasiranog Alkmaara koji 11 utakmica zaredom ne zna za poraz, a ima sjajan niz od osam pobjeda zaredom. Vidjet ćemo hoće li Murić dobiti šansu i u "ozbiljnijoj" utakmici.

Murićev ulazak u igru možete pogledati na 6:10, a asistenciju na 6:20.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dalmacija u srcu 22.02.2016.

    Lik asistira za četverostrukok prvaka Europe, dok njegov medijski eksponiran kolega grije klubu u tamo nekom Sportingu iz Gijona. E moji Tatičari...

  • delmat925 22.02.2016.

    mnogo hrvatskih nogometaša igra diljem europe, pa nikad ne napišete ništa, po čemu je ovaj lik poseban da svako malo izbacite članak o njemu, a tek debitirao za nikad slabiji ajax?

  • babangida300 22.02.2016.

    Jak debi, mo'š mislit. Ušao je u igru zadnjih 8 minuta kod rezultata 2:0 za Ajax kad je već sve bilo gotovo i to protiv Excelsiora koji je pri dnu tablice i bori se za ostanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare