To je to što me zanima!

Murray Del Potru: Majku mi više nećeš vrijeđati!

Škot Andy Murray igrat će u četvrtfinalu US Opena protiv Argentinca Juana Marina del Potra. U Rimu su se umalo potukli na terenu...
Vidi originalni članak

Meni može reći što god poželi, ali neće mi vrijeđati majku. Zamjerio sam mu to za sva vremena. I osvetit ću mu se, rekao je Andy Murray, šesti tenisač svijeta, koji će u četvrtfinalu US Opena igrati protiv Juana Marina de Porta, svojeg, kako sam ističe, “neprijatelja”.
U svibnju u Rimu umalo su se njih dvojica potukli na terenu.
- Nije ti baš u redu da me gađaš lopticom na mreži. Čuj, mogu ja i preciznije od tebe, poručio je tada Andy Murray svojem protivniku.
Argentinac dobro poznaje Škota iz juniorskih dana i ne vole se...
- S tobom je uvijek ista priča. Stalno ti je netko drugi kriv i nećeš se ni malo promijeniti - uzvratio je Del Potro i nastavio:
- Nećeš se promijeniti kao ni tvoja majka koja stalno nešto dobacuje iz publike. Isti ste! - zaključio je 19-godišnji Gaučo.
Murray je potom “eksplodirao”. Jedva se kontrolirao na terenu.
- Čuj, majku mi ne diraj, jesi li čuo!? Takvo ponašanje jednostavno ne mogu tolerirati - ustao je Andy sa stolice i krenuo prema argentinskom tenisaču.
Međutim, strasti je u nastavku smirio glavni sudac.
- Nemojte više da vas čujem kako razgovarate. Dosta je bilo razgovora - vikao je sudac sa stolice.
Novi “sudar” zanimljivog dvojca je u srijedu na Arthur Asheu. Andy Murray je favorit, međutim, Juan Martin del Potro ima veći niz pobjeda. Argentinac je osvojio čak četiri naslova u nizu. Bit će zanimljivo na Flushing Meadowsu...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 02.09.2008.

    Gle ove nakaze Škotske..ne cudim se sto mu je ovaj Gauco spustio fino-i treba!

  • Knight Cross 02.09.2008.

    smrdljivi britanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare